SÅ ER JEG BARE ET MENNESKE

Av og til har jeg behov for å lette litt på trykket. Mest for å overbevise meg selv om at jeg faktisk er bra nok og gjør en god nok jobb, selv om jeg ikke alltid innfrir mine egne (skyhøye) krav. Jeg er bare et menneske og utrolig nok trenger jeg stadig en påminner på nettopp det. Utrolig at det skal være nødvendig. Selv om jeg gjerne skulle vært en maskin så må jeg stadig krype til korset og innse at det er jeg ikke.

Vi er alle mennesker, og det kan til tider være godt å dele med andre når man rett og slett har skuffet seg selv. Det er jo tross alt ingen krise!

IMG_0648Topp // Tights (adlinks)

Denne uken har jeg vært ufokusert og slapp på trening
Jeg hadde den planen om å kicke ass som bare det uken før ferie, men nei. Det har jeg ikke klart. Øktene har blitt gjennomført, mer eller mindre halvhjertet. Mest på grunn av at jeg har «reisehode» som jeg kaller det. Hodet fult av stresstanker om alt jeg må gjøre, rekke og ikke minst pakke…

Jeg har spist peanøttsmør utenom måltidene
Jeg har fortalt dere om min peanøttsmørsvakhet tidligere, og at jeg ikke har det i hus normalt sett, nettopp på grunn av at det er noe jeg fort går å småspiser på. Denne uken har jeg altså falt for fristelsen opp til flere ganger.

Jeg har planlagt som en helt men ikke utført halvparten
Jeg ser på meg selv som meget god på å planlegge hverdagen min og stort sett får jeg gjort alt jeg bestemmer meg for. Men denne uken? Nope. Regnskapet skulle vært levert hos regnskapsføreren i går, det skjedde ikke. Baggen skulle vært pakket i går, det skjedde heller ikke. Huset skulle vært vasket på onsdag og det skjedde absolutt ikke. Listen er dessverre lengre enn jeg skulle ønske…

IMG_0649-001

Det var godt å få det ut!
Det er helt ufarlig å ikke strekke til i blant, det må jeg lære meg. Oppi alt jeg ikke fikk gjort så er det andre ting som har blitt gjort. Jeg har gjort ferdig alt jeg skulle med jobb. Jeg har svart på alle mail og jeg har også fått nytt sola på terrassen med en god bok (kremt), x-antall timer. Er ikke det ok da? Jo, Julie. Det er faktisk helt ok.

I kveld reiser jeg til Bodø for en ukes ferie. Jeg kommer til å svare litt senere på mail enn normalt, men svar skal alle få. Oppfølgingskunder kommer ikke til å merke noe til ferien min. Jeg har skrevet ferdig en del blogginnlegg som kommer til å publiseres automatisk i løpet av uken, så jeg håper dere stikker innom 🙂 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *