NY UTFORDRING – TAR DU DEN ?

Desktop1-002

Imidten av juni ga jeg dere en utfordring og ba dere hashtagge #julieschallenge og #julierafoss på instagram. Vinneren ble @thessey22 med blant annet dette bildet som jeg syns var utrolig artig (spesielt med den mindre fornøyde fyren ved henne side;))
Desktop1

Nå er det ny måned og det betyr at det er en god anledning for å kjøre i gang en ny utfordring! Denne gangen har jeg to forskjellige dere kan velge mellom. De er som følger:

UTFORDRING 1 =
Ta halvparten av egen kroppsvekt i benkpress, så mange reps du klarer. Tren benkpress jevnlig gjennom måneden og test på nytt med samme vekt 31 juli.

UTFORDRING 2 =
Test maksfarten din på 60 meter sprint. Ha 1-2 sprintøkter i uken og test maksfarten din på 60 meter igjen 31 juli.

Ta bilder og film og bruk hashtaggene #julieschallenge og #julierafoss på instagram, så er du med i trekningen av et fire ukers treningsprogram tilpasset deg. Vinneren trekkes 31 juli! Lykke til 😀

Del gjerne!
2 comments
  1. Elsker utfordringer og benkpress må testes ja 🙂

  2. Jeg har fortsatt ikke lov til å trene med vekter helt enda, men vet at jeg klarte 5rep med 35kg før jeg ble skadet igjen, og har veldig lyst til å jobbe med benkpressen min likevel! Har du kroppsvektsøvelser en kan gjøre hjemme du kan anbefale, eventuelt med strikk, så jeg kan prøve å henge med selv om jeg ikke får bruke vekter? Benk er ett problemområde for meg, så denne utfordringen var i grunnen midt i blinken! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *