HVA OM JEG FORTALTE DEG…

AT KYLLING, RIS OG SALAT IKKE ER DEN ENESTE MÅTEN Å REDUSERE FETTPROSENTEN PÅ? Det er ikke noe magisk med denne maten som suger fettet ut av fettcellene dine. Dealen med kylling og ris er at det er enkelt å regne ut makromessig og derfor er det lett for en coach å sette det på en kostplan. Du kan spise proteiner og karb fra frukt og kesam og få samme resultat.

…AT DET GÅR AN Å SPISE 80% SUNT OG LIKEVEL SE VELDIG BRA UT? De siste 20% man eventuelt velger å pine seg til vil ikke gjøre deg noe mer lykkelig, og mest sannsynlig vil det føre til at du sprekker på sikt. Noen trives med å spise 100% bra hele tiden uten at de ser på det som et offer, mens andre har rett og slett behov og glede av å ha de 20% med litt mer fri mat. Det trenger faktisk ikke ødelegge noe som helst for hvordan du ser ut.

IMG_3367-002

….AT EKSTREME DIETTER OG BEGRENSENDE REGIMER VIL SETTE DEMPER PÅ LIVET DITT OG PÅ SIKT IKKE GJØRE DEG NOE ANNET ENN MISERABEL ? Du må klare å se for deg om du kan gjøre det du gjør resten av livet. Om du ikke kan se det for deg så er det ikke vits å bruke tid på, med mindre det er snakk om en konkurranseoppkjøring. Ikke sløs bort livet ditt på noe som ikke vil holde og heller ikke gi deg de varige resultatene du ønsker deg.

…AT DET IKKE ER NOE MAGISK MED MORGENCARDIO OG AT DU FAKTISK KAN BRENNE FETT PÅ ANDRE TIDER AV DØGNET OG? Forskning viser at det ikke spiller noen rolle når du går cardio. Når man ser på totalforbruket i løpet av dagen så kan du gå cardio morgen, middag eller kvelds uten at det har noe å si. Det som gjør en forskjell er innsatsen du legger inn.

IMG_3136

…AT OM DU HØRER OM EN RASK MÅTE Å NÅ NOE PÅ, SÅ ER DET MEST SANNSYNLIG KORTVARIGE RESULTATER SOM VENTER ? Om den pilla eller kuren du har hørt om virkelig funker, hvorfor tror du ikke mange flere er i god form nå? Vær kritisk og tenk realistisk. Suppekurer funker i en måned, men har du tenkt til å ta med deg suppe i grillparty hos svigers ? Resten av livet? Let’s be real…

…AT DET IKKE ER NOE MAGISK MED EN SPESIELL SPISEMÅTE ELLER MATVARE, MEN AT DET SOM GIR RESULTATER ER HARDT ARBEID OVER TID? Ikke gift deg med spesielle matvarer, øvelser eller måter å gjøre ting på. Husk at mennesker har gjort millioner av forskjellige ting i alle år og mange har kommet i god form. Hvorfor skal du holde deg til at èn ting funker? Det er så mye som funker, at! Uansett hva du går for så kommer du ikke unna kontinuerlig hardt arbeid.

IMG_3360-001

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *