TIPS FOR RUND BAKENDE

Om du ønsker en rundere bakende så er det faktisk mulig å trene seg til. For å aktivere gluteus medius (som ligger på siden på rumpa og gir den rund form) mer, kan du enkelt legge til et strikk som du legger rundt leggene når du trener for eksempel hip thrust, knebøy eller glutebridge, som jeg gjør på bildet. Ha bred beinstilling slik at du får spenn på strikket. Press knærne ut under hele bevegelsen. Jeg skal love deg du kjenner forskjell !

IMG_3537
IMG_3535

Her kjører jeg 12 reps med 1 sek hold på topp med svart strikk rundt leggene. Min strikk er med medium motstand, så man kan enten velge lett eller tyngre, alt etter hva slags formål man bruker det til og også hvor sterk man er. Det var full fyr i bakenden! Anbefales å teste ut som en variasjon til vanlig glutebridge eller hip thrust for å få ekstra aktivering av gluteus medius. Du kan enten bruke et vanlig strikk å legge dobbelt, eller et miniband.  Lykke til ! 🙂

Linkene i innlegget er sponset

 

Del gjerne!
error
1 comment
  1. Aldri helt skjønt poenget med strikk – men ble inspirert av dette innlegget, så tenkte «tja skader ikke å prøve». IMPONERT! Har trent aktivt i snart 3 år, legday 2 – 3 ganger i uken, men fy.. Fikk en helt annen kontakt med rumpen og bakside lår når jeg tok denne øvelsen. Endte opp med at jeg måtte ta bort stangen og vektene – for å fokusere på å gjennomføre settene. Ny elskhat øvelse 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *