HVA OM JEG FORTALTE DEG…#2

IMG_3570

…At hvor støl du blir ikke sier noe om kvaliteten på treningsøkta?
Du kan ikke måle innsatsen din i stølhet, da vil du bli skuffet. Enkelte blir alltid støle, andre blir aldri støle og noen blir støle av og til. Dette sier ingenting om hvor god økt du har hatt. Du kan stimulere muskulaturen din til utmattelse og vel så det og ha en knall tung og god økt uten å bli støl. Du kan også ha en «pingleøkt» med èn ny øvelse og mange reps og bli støl, selv om gevinsten mest sannsynlig er best av den tunge økta. Ikke heng deg opp i stølhet!

…At melkesyre ikke trenger å være målet i hver eneste økt ?
Melkesyre er fint det, men man trenger ikke pumpe seg fullstendig tom hver eneste økt. Det er lurt å variere treningen, ikke bare med repmengde men også med belastning for optimal fremgang.

IMG_3566

… At cardio ikke er nødvendig for å redusere fettprosenten ?
Så lenge du ligger i kaloriunderskudd så du ikke ha cardio for å få fremgang. Du kommer langt med daglige gjøremål som aktivitet i tillegg til styrketreningen. Lavintens cardio brenner av skremmende lite kalorier og tar mer tid enn det gir gevinst. Fokusèr på styrken – det er den som former fysikken din!

...At bare fordi et kosttilskudd heter noe med «burn», «fatloss» eller noe så fancy som «fitness monster freak 2000» så betyr det ikke at det gjør deg fit som fy?…
Beklager hvis dette virket litt krast, men la oss være ærlige. Vi lar oss lure stadig vekk og får blodtroa på et eller annet fancy nytt produkt i pille- eller pulverform. Fakta er at de fleste inneholder noe så lite mystisk som koffein, guerana og andre ting som får det til å prikke i trynet og får hendene til å riste. Ekstra energi får du og litt ekstra svett blir du, men fit blir du ikke med mindre du jobber for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *