VÆR KRITISK OM DU VIRKELIG ØNSKER EN ENDRING!

Om du skulle bli tilbudt en kur som gikk over x-antall dager med løfte om flere kilo vektnedgang, tenker du på hva som skjer etter disse dagene?

Jeg tror at mye av grunnen til at mange er jo-jo slankere og mange også aldri når målene sine i dag er nettopp det – tidsbegrensede kurer som lover gull og grønne skoger uten å tilby det alle egentlig trenger. En real livsstilsendring som gir dem verktøy som hjelper dem å holde vekten nede når målet er nådd. Kunnskap om hva som er bra og sunn mat og ikke minst, forståelse for porsjonsstørrelse.

Vi må lære oss å tenke langsiktig og ikke bli rundlurt av kortvarige kurer. Vi må være smartere enn som så! Spør spørsmål, vær kritisk! Hva skjer etter disse magiske 7, 9, 12 dagene? 3 ukene? Hva slags endringer vil jeg innføre i livet mitt på langtidsbasis om jeg kjører på med denne kuren? Vil jeg ikke ende opp med å gjøre det jeg alltid har gjort, og dermed få det jeg alltid har fått?

IMG_3188Topp // Tights (adlinks)

Resultater kan komme av en ni dagers shake kur, det er bevist flere ganger. Men- resultater kommer ikke av at man faller tilbake i gamle handlingsmønstre og starter på scratch fordi man ikke aner hva et fornuftig kosthold egentlig er. En suppe/shakekur lærer deg ikke noe om hvor mye du bør spise når kuren er slutt. En suppe/shakekur lærer deg ikke noe som helst om hva som er bra mat.

Ønsker du varige resultater så må du tenke langsiktig! Du må tenke varig endring! Gjør deg selv en tjeneste – ikke sløs tid på ting som du ikke kan holde ut med over tid eller som er tidsbegrenset. Det er BARE TULL !

/ / /

Desktop3Adidas har kommet med masse freshe nyheter! Sjekk dem ut her 😀

Innlegget inneholder reklamelenker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *