VIDEO; SLIK LAGER JEG PROTEINFLUFF

IMG_3523

God onsdag !
Nå er det år og dag siden jeg har laget videoblogg. Det har delvis vært fordi jeg ikke har hatt plass til videofiler på Ipaden men også fordi det har vært fullstendig tomt for videoideer. I går fikk jeg likevel en idè og det var å filme prosessen når jeg lager proteinfluff. Mange spør meg hvordan jeg går frem, så her får dere se alle ingrediensene og hvordan det gjøres.

Bananen og bærene er helt fryst fra starten av, så jeg tiner dem noen sekunder i mikro så de blir litt myke, ikke helt tint. Deretter tilsetter jeg alt det andre og setter hurtigmikseren på. Troponin er en 50-50 blanding mellom kasein og whey, og derfor blir det til en stor masse. Bruker du kun kasein vil du få samme effekt, men bruker du et wheyprotein vil du ikke få samme volumet. Troponin er perfekt egnet, og her har jeg brukt sjokoladesmak. Av søtning kan du bruke den du liker best, men unngå flytende søtning da det kan ødelegge konsistensen og «vokseprosessen». Jeg bruker sukrin gold.

6 comments
  1. Hei.

    Jeg lurer på om du skal skrive litt rundt mensen og mat? jeg er så sinnsykt sulten når jeg har det, legger sikkert på meg flere kilo fordi jeg bare MÅ ha mat. har ikke søtsug eller noe så spiser sunn og næringsrik mat, men når man spiser ekstreme mengder blir det kalorioverskudd uansett. spiste feks akkurat en stor lunsj, og 15min etterpå måtte jeg ta meg ei frukt fordi jeg hadde vondt i magen av sult. føles ut som jeg ikke har spist på 6-7 timer. what to do?

    1. Hei Veronica!
      Det kan jeg gjerne skrive om. Jeg har det litt selv også som du beskriver 🙂 Skal få innlegget opp ila neste uke! 🙂

  2. Hei, jeg brukte kasein, men det ble mest som en suppe..Vet du hva det kan skyldes?

    1. Hadde du noe væske i, eller var ikke bærene fryst?

  3. Vet du om andre proteinpulver som har blanding av whey og kasein? Takler ikke smaken på troponin :/ elsker protein delite men det er jo bare whey:)

    1. Jeg må helt ærlig si at jeg kun har prøvd Myoprotein som har både whey og kasein (utenom Troponin), og jeg er ikke overbegeistret for smaken.
      Har smakt peanøtt sjokolade, mocca og jordbær og blant de tre vil jeg si at moccaen er best 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *