NY UKE – NYE MULIGHETER

IMG_3730

Da var det mandag igjen ! Ny uke – nye muligheter.
Uken startet med en rask labbetur i nabolaget i duskregn før jeg satt meg på kontoret å fikk svart på mail. Av og til trenger man en litt frisk start for å få hodet og kroppen i gang. Det er faktisk en ting jeg savner litt, å ha tid til en morgentur hver morgen. Det er noe magisk med morgentimene i stillhet før dagen braker løs.

Jeg fikk jo tilsendt fibersirup forrige uke og nå har jeg fått testet det i litt forskjellig, blant annet proteinkaffe. I dag hadde jeg 1 scoop sjokoladeprotein, 1 ts kakao, en god sprut med sirup og en stor kopp svart kaffe. Resultatet ble helt fantastisk! Jeg brukte den mørke sirupen til dette formålet og det fungerte fint. Blandet proteinpulveret og kakaoen med vann først, shaket sammen og tilsatte sirupen. Deretter helte jeg det oppi kaffen.

IMG_3718
IMG_3695
IMG_3725

Nå som proteinkaffien er godt plassert i magen er jeg klar for ukens første treningsøkt før jeg drar på jobb. Den skal bestå av blant annet pullups, pushups, hip thrust og skulderpress. Jeg har jo satt meg mål som skal nås, og da må man ta i! Denne uken skal jeg også ha litt ekstra fokus på hverdagsaktivitet, så da tar jeg sykkelen til trening så lenge det ikke pøsregner. Den nye jakka fra Adidas er perfekt til turen, ikke for tykk og ikke for tynn. I følge Gøran kan man ikke stirre for lenge på den, da blir man svimmel! Haha 😀 Toppen min finner du her, den er litt mer nøytral 😉

Ønsker dere en sprek, glad og produktiv mandag !

IMG_3728

Innlegget inneholder sponsorlinker

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation