BÅTPOTETER PÅ JULIES VIS

IMG_3680

Lyst på et festmåltid som gir deg masse næring og som metter?
Biff er rikt på jern, det er også grønne bladgrønnsaker som for eksempel spinat. Her har jeg fersk spinat, hakket vårløk, agurk, tomater, biff og ovnsbakte potetbåter.

Jeg krydrer potetene godt med pommes frites krydder og hvitløkspepper. Setter ovnen på 200 grader og setter dem inn. Jeg bruker ikke noe form for olje eller smør, det er faktisk ikke nødvendig. Etter ca 7-10 min setter jeg på varmluften og lar dem stå til de er gyldne og «puffet». PS: sjekk underveis. Ovner er forskjellige!  Resultatet? Sunne båtpoteter som smaker bedre enn junkfood! De er sprø på utsiden og myyyyke inni.

IMG_3389

Her er en annen variant. Båtpoteter med brokkolimos og karbonadedeig. Mosen lager jeg enkelt ved å koke brokkoli, tilsette krydder og gjerne litt vårløk og fersk basilikum. Deretter moster jeg det til med stavmikser. Gjort på null komma niks, og et supert tilbehør til middager som denne, og også til for eksempel fisk!

Tilsett gjerne også oppkuttede gulrøtter, pastinakk eller andre rotgrønnsaker sammen med potetene om du ønsker mer variert smak.  God middag 😀

 

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation