DESSERTFROKOST PÅ 45 SEK

IMG_3795

Jeg satt i sofaen å funderte på hva jeg skulle ha til frokost og hva jeg skulle blogge om. Jeg så gjennom bildearkivet på dataen for å finne inspirasjon, og da kom jeg over et gammelt bilde jeg la ut under konkurransedietten av en rykende fersk microbrownie. Voila – frokost og bloggoppskrift i ett !

Jeg skal være ærlig med dere – jeg har laget mange versjoner av denne og fått et veldig tørt resultat. Det er svært viktig å følge med på tiden i microen. Det er ikke mange sekunder for mye som skal til før den blir tørr/ gummi.

IMG_3787 IMG_3788

Dette trenger du; 
2 scoop sjokoladeprotein
En solid sprut fibersirup
1 ss kakao
1 ts bakepulver
Vann til du får en passe røre
(se for deg en vanlig kakerøre)
TIPS: tilsett 1 ts cocosa for et mer saftig resultat!

Jeg hadde min i microen i 1 min, noe som ble akkurat litt for lenge. 45 sek hadde nok passet bedre. Lurt å prøve seg litt frem og stoppe tiden underveis for å sjekke. Som topping/tilbehør brukte jeg banan og frosne bringebær. Bærene tiner fort oppi den varme brownien. Velbekomme! 🙂

IMG_3790 IMG_3794 IMG_3795

Del gjerne!
error

2 Thoughts on “DESSERTFROKOST PÅ 45 SEK

  1. andrea on august 15, 2015 at 4:01 pm said:

    nammi! må testes!

    Jeg har aldri turt å ha bakekakao i oppskrifter når jeg baker, fordi jeg er (hehe) redd for mye karbohydrater osv.. Er bakekakao veldig usunt å bruke i små mengder som her? Tenker på karbs,fett,sukker osv. Prøver å unngå mest mulig karbohydrater. Så hva er dine tanker om bakekakao?

    klem (:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation