ØK AKTIVITETSNIVÅET MED 4 ENKLE TILTAK

IMG_3628

Jeg har allerede skrevet om NEAT og hvordan det kan påvirke det totale kaloriforbruket vårt. Daglig aktivitet er ikke bare bra for forbrenningen, men også for helsa og kroppen generelt. Vi er skapt for å være i bevegelse! Her er fire enkle hverdagstiltak du kan gjøre for å øke hverdagsaktiviteten.

  1. Reis deg hvert 30 minutt. Du trenger ikke gå en lang tur, men reis deg opp, strekk litt på deg eller gå ned i kjelleren og opp igjen. Prøv å unngå å bli sittende konstant over lengre tid.
  2. Bøy og tøy litt i pausen på jobb. Ta noen wall slides for eksempel, bruk foamrolleren på brystryggen om du kan eller ta en enkel og grei runde rundt bygget men du strekker litt på rygg og nakke før du setter deg igjen.
  3. Ikke sitt i pausene på trening, hold deg oppreist. Med mindre du er så dausliten at du ikke klarer å stå oppreist, prøv å stå eller gå litt rundt i pausene på trening istedet for å sette deg ned.
  4. Ta beina eller sykkelen fatt. Om ikke hele veien, hvertfall litt av den! Skal du ta solarium, hente en pakke på posten, kjøpe egg? Om du ikke har mulighet til å gå eller sykle hele veien kan du stoppe et stykke før målet og gå bort. Alt er bedre enn ingenting!

    Dette er ikke så vanskelig, eller hva? Det handler mye om vane. En liten endring i tankegang og bevissthet, så blir det enklere å holde seg aktiv 🙂

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation