DET SISTE ÅRET…

Jeg fant en gammel treningsloggbok fra august 2014. Det var virkelig en a-ha opplevelse. En blanding av gru over hvor jeg har vært, men også en stor glede over hvor mye som faktisk har skjedd det siste året med tanke på treningsresultater.

På ett år har jeg
– gått fra 8 reps med kroppsvekt i chins til 5 reps med 15 kg ekstra
– gått fra 10 reps med 20 kg i pushups til 25 reps med 20 kg
– gått fra 5 reps med kroppsvekt i pullups til 8 reps med 10 kg ekstra
– gått fra 80 kg i rumensk markløft, 12 reps, til 107,5 kg, 10 reps
– gått fra 12,5 kg i skulderpress med hantler, 10 reps, til 20 kg, 8 reps
Det siste halve året har jeg også økt fra 70 kg, 12 reps i hip thrust til 120 kg, 12 reps.

IMG_3509

Det er helt sinnssykt hvor mye som kan skje uten at man hverken tenker over det eller merker det. En ting er sikkert, uansett hvor trått jeg har følt det har gått i perioder; det har vært et fantastisk treningsår for meg. Med tanke på hvor mange år jeg faktisk har trent så er denne fremgangen nesten bare å drømme om. Jeg sier ikke dette for å skryte, men for å vise dere to ting. 1. Verdien i en treningslogg, og også 2. at det er mulig å ha fremgang selv om man ikke er nybegynner!

På tunge dager skal jeg minne meg selv på hvor jeg har vært og hvor langt jeg faktisk har kommet. Hardt arbeid føles ikke alltid så gøy der og da, men det gir virkelig uttelling og gevinst. God fredag folkens 🙂

REMEMBER-HOW-FAR-YOUVE-COME-RICK-WARREN-watermarked-for-digital-download-1024x682(pp_w974_h648_m1414606226_a67_pBL)

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation