EN KLUMP MED LYKKE

IMG_4011

En klump med lykke – det har vi her!
Den siste tiden har mager kesam, en haug med bringebær, kakaonibs og mandelsmør vært fast frokost for meg. Skikkelig friskt og godt! Jeg elsker birngebærsmak, kakaosmak og nøttesmak så denne skåla er perfekt for mine smaksløker. Det funker veldig bra med peanøttsmør også, men siden jeg er en peanøttmaniac (som får lyst til å spise hele krukka når jeg først har begynt) så holder jeg meg unna det og bruker heller mandelsmør. Like godt men mindre triggende for meg. Klumpen på toppen setter virkelig prikken over i’en.

IMG_4012IMG_4009

Jeg kan se for meg at dette mandelsmøret kan passe perfekt inn i hjemmelagede proteinbarer eller som bunn i en snickers/nøttekake med kokt vikingmelk og sukkerfri sjokolade! Det skal jeg jammen meg prøve. Jeg får inn å snoke på bloggen til Linda Stuhaug, hun har alltid inspirerende oppskrifter som smaker himmelsk.

Jeg har allerede vært ute på en liten labbetur i morgensola. Når jeg likevel våkner grytidlig på fridagen min kan jeg like godt bruke tiden på å trimme litt og få firsk luft. Senere blir det ukens siste helkroppsøkt før vi skal lade opp til turen til Kjeragbolten i morgen.

Dagens økt skal se slik ut:

  • Hip thrust / glutebridge
  • Donkey kicks i smith
  • Skulderpress
  • Pullups / chins
  • Smale pushups
  • Enarms tricepspress

Ikke helt skrevet i stein enda, men cirka slik blir det 🙂
Hva skal du trene i dag? God lørdag !

 

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation