VIKTIGHETEN AV HVILEDAG

IMG_3885

Syns du hviledager er kjedelig? Vil du helst være på gymmet hver dag? Da er det viktig at du tenker over noen ting; 

1. Hvile må til for at du skal restituere etter treningen du har gjort. Restitusjon kreves for at du skal ha fremgang. Om du hele tiden bryter ned kroppen uten at den får tilstrekkelig med hvile vil du snyte kroppen for dyrebar restitusjonstid.

2. Hvile er ikke negativt. Det at kroppen får tid til å hente seg inn og lades uten at den blir brutt ned eller stresset på noen måte er faktisk veldig viktig.

3. Det er ikke slik at musklene dine forsvinner fordi du tar det rolig en dag eller to. Ikke bekymre deg. Det er slettes ikke nødvendig å trene beinhardt hver dag, hverken for optimal fremgang, utseende eller prestasjon.

4. Tilstrekkelig med hvile gjør at du vil prestere bedre når du er på gymmet! Er det ikke det du vil da, prestere så bra som mulig når du først er på trening? Da bør du sørge for å få nok hvile. En stresset og utladet kropp presterer ikke optimalt.

IMG_3884Topp // Tights (adlinks)

Nyt hviledagene dine og prøv å slappe av. Gjør noe du har utsatt lenge, rydd hjemme, heng opp klær, les en bok. Ta livet med ro. Hviledager er en del av prosessen og veien mot målene dine, uansett hva slags mål du har! 🙂

PS: Sjekk ut nyhetene hos x-life!  Masse nytt fra Reebok, Adidas, Kari Traa og Casall blant annet. Her er en liten smakebit. God søndag folkens ! 🙂
Desktop4

Innlegget inneholder reklamelenker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *