ALTERNATIV TRENING

For en dag vi hadde i går!
Jeg og Gøran satte oss i bilen og kjørte av sted til Kjerag kl.07.30. Været var helt perfekt, strålende sol og blå himmel. Ikke for kaldt og ikke for varmt. Akkurat som bestilt. Vi brukte ca 1 time og 45 min opp. I de bratteste partiene ble det delvis klatring og også noen solide «step ups» og bein og rumpe fikk kjørt seg godt. Faktisk var det leggene jeg ble mest sliten i! Litt sjokkerende med tanke på at jeg er mye mer eksplosiv enn jeg er utholden.

IMG_4027 IMG_4113

Jeg hadde sett for meg at jeg kom til å bli superpumpa i låra og slite med melkesyre, men overraskende nok gikk det over all forventning. Hverken kondisen eller formen generelt var noe problem, noe som var veldig deilig å kjenne på. Jeg må dog innrømme at knærne mine ikke var heeelt fornøyd på veien ned, spesielt i de bratteste partiene hvor man nesten kunne rutsje ned…

IMG_4076 IMG_4071

Vi hadde forhåndsbestilt hjemmelaget pizza hjemme hos svigermor på kvelden, så vi hadde kun med oss mat til selve turen. Cottage cheese, banan og monster. Det holder veldig lenge for meg! Banan funker kjempe bra som søtning i seg selv (spesielt når den er godt moden), så det er alt jeg trenger oppi en kald boks myk og deilig cottage cheese. Perfekt turmat!

IMG_4060-003
IMG_4080 IMG_4056

Det var utrolig deilig å kjenne at kroppen er funksjonell og rett og slett i generell god form. Jeg elsker følelsen av å ha en kropp som kan utsettes for mye forskjellig uten å bli «vippet av pinnen». For meg er det litt av det treningen handler om. Å få en kropp som faktisk funker og som ikke hindrer meg i noe.

Antrekket mitt for dagen var helt on point. Lang tights fra 2xu, singlet og tynn genser med glidelås øverst. Jeg hverken frøys eller svettet, så da kan man vel si at man har truffet ganske bra på bekledningen. Lua måtte på når vi skulle ned igjen da det blåste veldig mye, så på neste tur skal jeg ha med et pannebånd i sekken.

Jeg har bare èn ting å si; Norge er et vakkert land og det var så absolutt verdt turen når man fikk se utsikten på toppen!

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation