FAVORITTFROKOST

Omelett er noe jeg elsker. Ikke bare fordi det er godt, men også fordi det metter på en helt særegen måte. Jeg blir ikke bare mett, jeg blir også tilfreds. Når jeg er tilfreds er jeg heller ikke søtsugen!

Her har jeg kuttet opp salat og soltørket tomat og lagt sammen med ruccola. Jeg krydrer alltid salaten for å få mer smak. I tillegg bruker jeg lettdressing.

IMG_4126
IMG_4127IMG_4128

Jeg steker eggene på lav varme med lokk på stekepanna. Da får du en juicy og smakfull omelett. Her har jeg også lagt på paprika, skinke, tomat og vårløk sammen med krydder. Ost på toppen. Jeg lar det putre i noen minutter før den er klar til å nytes 🙂

Du kan bruke akkurat det tilbehøret du vil. Spekeskinke eller strandaskinke er også et alternativ. Gjerne sammen med salat med fetaost for eksempel. Prøv deg frem!

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation