MÅL FOR AUGUST – RESULTAT

IMG_4142
Ny tights fra Rohnisch // Limited production topp fra Better bodies

Da er august snart over, tenk det dere!
Det har vært en demotivert og tung treningsmåned for min del. Jeg har ikke helt funnet inspirasjon og lyst og overskuddet har vært så som så. Jeg har dog ikke skulket unna èn eneste økt, og det har gitt resultater. Dessverre har jeg hatt litt problemer med den høyre skuldra mi helt siden begynnelsen av måneden, så pushups med vekt har blitt byttet ut med smale pushups uten vekt. Det er under behandling, så jeg satser på å være back in business med skuldra om ikke lenge.

Målene mine var som følger;
– 5 pullups med 15 kg
– 16 pushups med 30 kg
– 6 reps med 22,5 kg i skulderpress
– 130 kg i hip thrust, 12 reps

Resultatet av pullupsene ser dere her på video; Jeg er strålende fornøyd! Til tider får jeg følelsen av å være helt ustoppelig når det kommer til styrkeøkning i denne øvelsen. Vanvittig moro med progresjon 🙂


 

Før skuldra ble vond hadde jeg 12 reps med 30 kg i pushups, så mest sannsynlig hadde 16 reps vært i boks dersom alt hadde gått som jeg ville. Skulderpressen gikk nesten, det ble 4 reps istedet for 6, og det var virkelig ikke sjans til å tyne ut en eneste rep mer. Med tanke på skuldra er jeg veldig fornøyd med resultatet selv om det ikke gikk helt i mål. 130 kg i hip thrust, 12 reps gikk veldig bra – til og med LETT!

IMG_4145

Summa summarum – jeg er knall fornøyd med denne månedens resultat. Det har vært en tung måned for meg og det har virkelig gått mye på viljestyrke. Selv om det til tider var kjipt så koser jeg meg virkelig når jeg ser at hardt arbeid lønner seg. Så lenge jeg kan glede meg over resultatene så gjør det ikke så mye at det til tider koster litt mer av meg enn vanlig.

I dag er det beintrening som står på planen, og frem til i morgen skal jeg tenke ut nye mål for september. Forhåpentligvis blir det en lystigere og litt (psykisk) lettere treningsmåned for meg. Hvordan har det gått med din trening denne måneden?

///

Det går mot høst og det betyr også freshe nyheter hos X-life. Blant annet en haug med tightser med masse forskjellige mønstre og farger. Her er et lite utvalg. Denne blå-lilla fra Casall har jeg blitt helt forelsket i, så den skal klikkes hjem så fort som mulig. Hvilke er din favoritt? Se utvalget her.

Skjermbilde1

Skjermbilde2

God søndag ! 🙂

 • Innlegget inneholder reklamelenker
 •  

  Del gjerne!
  error

  2 Thoughts on “MÅL FOR AUGUST – RESULTAT

  1. Jeg er så imponert over pullupsa dine! Fysørn jente!!! 😀 Forøvrig imponerende alle de andre øvelsene og altså! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Post Navigation