MÅL FOR SEPTEMBER OG NY UTFORDRING

IMG_4208Genser fra Better bodies (adlink)

September er rett rundt hjørne og jeg syns det er på tide å sette noen nye mål for måneden. I tillegg har jeg en utfordring til dere i slutten av innlegget her !

Jeg elsker kroppsvektstrening, men siden skulderen min er litt ute av spill for øyeblikket dropper jeg å ha et spesifikt mål på pushups i september og fokuserer heller på pullups og militærpress. Nok en gang har jeg satt meg litt hårete mål, men jeg har jo klart å nå målene mine før, så da kan jeg klare det igjen !

Mine mål for september ser slik ut:
Pullups – 20 kg, 4 reps
Militærpress – 35 kg, 10 reps
Hip thrust – 145 kg, 10 reps
Sprint – 25 km/5, 10 sek

Det er nedskrevet i treningsdagboka, blått på hvitt. Slik holder jeg det friskt i minne og kikker på det de dagene treningen føles ekstra tung. Jeg vet jeg har mål som skal nås, og da er det bare å henge i 😉

IMG_4211 IMG_4205

Bloggbilder3

Så til utfordringen!
Jeg vil at DU skal skrive ned dine mål for måneden, legg ut bilder av treningen din/programmet ditt/planen din på instagram og bruk hashtag #julieschallenge og tag meg i bildet ditt (@pt_julie). Da er du med i trekningen av et skreddersydd 4 ukers treningsprogram! Vinneren trekkes 30 september 🙂
Sett deg mål for måneden du også, og bli med!

1438590970

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation