TVIHOLDER PÅ RUMPEMUSKLENE

Vi storkoser oss på Skiathos i varmen og lever et skikkelig slaraffenliv. Akkurat som det skal være. Sover til vi våkner, spiser frokost, sover på stranda, bader, spiser lunsj og halvsover frem til kvelden og drar ut å spiser.

Innimellom all avslappingen har jeg lagt inn hundre repetisjoner med hip thrust med full kontakt fra topp til bunn. Både tobeins og ettbeins. Fult fokus på å stramme rumpa og bruke den aktivt gjennom hele bevegelsen, ikke bare på toppen. Om ikke det gir så mye fremgang eller treningseffekt så hjelper det hvertfall for å holde rumpemusklene gående gjennom ferien! Rumpa mi er så vant med å bli brukt daglig, så disse repetisjonene føles nok som ferie for den uansett i forhold til de 130 kiloene jeg normalt sett presser med 😉

Bloggbilder4
IMG_4244-001

Gøran går litt hardere til verks enn meg å kjører faktisk gjennom hele kroppen hver dag med forskjellige øvelser. Blant annet hip thrust 😉 Jeg føler litt mer behov for fri og avkobling når jeg først er på ferie. Det er godt å føle seg fri til å gjøre som man vil. Det viktigste for meg er å beholde glutsa, hehe neida. (Joda;))

IMG_4254

Nå har vi kun èn hel dag igjen på øya med sol og ferie før vi styrer nesa hjem. Det har vært deilig, men så er det godt å komme hjem og. Jeg er så takknemlig for å ha en hverdag jeg ikke gruer meg til å returnere til! Med noen hakk brunere hud, fulladede batterier og fulle D-vitaminlagre er jeg klar for å ta fatt på høsten.

Håper dere fine lesere har det bra der hjemme! 🙂

IMG_4261 IMG_4263

2 comments
  1. For et fantastisk flott par!!!

    1. tuuusen takk søta 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *