BILDEDRYSS FRA SKIATHOS

Nå er det noen dager siden vi kom hjem fra Skiathos, ferdig oppladet og klar for norsk høstvær og jobbing. Vi fikk solt oss masse, spist myyye god mat, plasket rundt i lunket vann, snorklet litt og vært på et lite seilas i nydelige omgivelser. Høydepunktet for min del var uten tvil snorklingen og maten. Spesielt pastaen!

IMG_4393 IMG_4370

Grekerne har vannvittig gode grønnsaker. Tomatene her er jo på størrelse med et menneskehode, haha. Salatene smaker derfor himmelsk i seg selv. Jeg ble skikkelig inspirert til å komponere mine egne salater med fetaost, oliven og crispy grønnsaker. Frukten er også helt himmelsk, spesielt plommene og ferskenene.

IMG_4354
IMG_4341

Jeg reiste sammen med familien til Gøran. Utrolig skjønne mennesker man bare får lyst til å spise opp 🙂

IMG_4296 IMG_4280 IMG_4270

Skiathos er en nydelig øy og vi fikk sett en god del når vi hadde en dag på seilbåt. Litt skiftende vær hadde vi i starten, men så kom sola frem og vi hoppet uti det varme vannet. Jeg overdriver ikke når jeg sier det var lunka!

IMG_4290 IMG_4294

Om det skulle finnes noen tvil så kan jeg bekrefte at det ikke så lett å smile med snorkel;) Dette er virkelig noe jeg vil gjøre mer av. Det er jo en helt ny verden under vann!

Den siste dagen vår brukte vi på å leie Jeep og kjøre rundt på øya. Da fant vi blant annet en ny strand. Der så jeg også fargerike fisk og det var som å snorkle i et akvarium. Utrolig gøy!

IMG_4362
IMG_4364 IMG_4395 IMG_4356

Den greske stemningen er virkelig spesiell, og klimaet er helt fantastisk. Deilig temperatur både på dagtid og kveldstid. Ikke noe behov for langbukse eller genser. Lun og koselig stemning, glade mennesker og god mat. Alt man trenger spør du meg 🙂 Det kan virkelig anbefales !

IMG_4350IMG_4311

 

6 comments
  1. Så koselig! Du ser forresten fantastisk ut. 🙂

    1. tusen takk Aurora! 😀

  2. Du ser FANTASTISK ut! All grunn til å være stolt har du 🙂

    1. Tusen takk Lina, så koselig å høre! 🙂

  3. Så fine bilder dere hadde !

    1. tusen takk 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *