BACK ON TRACK !

IMG_4139

God mandag !
I dag er jeg kvalmende positiv. Antakelig fordi jeg har slått meg til ro med at sommeren, min favoritt årstid, er over og det eneste valget jeg har nå er å gjøre det beste ut av høsten! Det kan ikke nytte å sutre, nå må man bare stålsette seg og gjøre det beste ut av det Norge har å by på av vær og årstider.

Første økt etter ferien hadde jeg i går, og overraskende nok var jeg ikke svakere enn før jeg dro. Normalt sett må jeg ha en økt eller to på å komme tilbake der jeg var når jeg har hatt treningsfri en uke, men denne gangen var alt on point der det var før jeg dro. Litt absurd, men likevel utrolig digg!

Jeg prøvde meg også på dips for første gang på ett år, og skulderen kranglet ikke med meg. Jeg klarte faktisk hele tre sett med ti reps, noe som føles som en bragd med tanke på at skulderen hindret meg i å ta èn eneste en sist jeg prøvde. Rekorden min er 30 reps i dips på 64 kg kroppsvekt, så det frister å komme seg tilbake dit… 🙂

IMG_4137

For å smitte dere med min høst-positivitet har jeg skrevet en liste med hyggelige ting vi har i vente:

 • Mye regnvær og mørke gir meg god samvittighet for å trene inne
 • Det gir meg også bedre samvittighet for å se på film og slappe av på sofaen istedet for å dra ut
 • Det blir hyggeligere å stå på kjøkkenet og prøve nye oppskrifter
 • Man kan oppgradere garderoben med nye treningsklær som passer til kulden!

Høst betyr masse nyheter hos x-life, som alltid. Jeg har plukket ut noen av dem her. De har fått inn super freshe tights fra merket Anarchy Apparel som har helt unike design. Samtlige av dem gikk rett i hjertet på meg! En av dem har leopardmønster og den passer perfekt med genser fra Better Bodies som er på tilbud akkurat nå.

Desktop6

Desktop5

2XU har kommet med en ny tights som er vindtett foran, genialt på sure høstdager når man skal gå eller jogge ute! Sammen med en langermet genser og boblevest kan man tåle litt norsk drittvær, eller hva? 😉

Desktop7

Innlegget inneholder reklamelenker

Del gjerne!
error
4 comments
 1. Heisann! Jeg ville bare si ifra om at jeg virkelig digger denne bloggen her! Jeg synes du har så fornuftige meninger og gode tips å komme med! Så jeg ville bare si takk egentlig – takk for at du skriver og sprer kunnskapen og holdningene dine 🙂

  1. Hei Martha!
   Så utrolig gøy å høre 😀 tusen takk! 😀

 2. elsker fortsatt bloggen din julie! du er utrolig flink til å skrive om dagsaktuelle ting. Får alltid motivasjon av å titte innom her! Jeg ønsker meg foresten en tightsguide igjen 😀 Det er jo til å gå seg vill i den jungelen av tights nå, kommer nye merker og modeller hele tiden. Er på jakt etter den perfekte tightsen som er høy i livet, ikke sklir ned, IKKE gjennomsiktig(alle er jo det!) og som man får fin rumpe i! har du noen tips? 🙂

  1. Så gøy å høre Susanne, tusen takk 😀 😀
   En tightsguide kan jeg fikse! Med kriteriene dine har jeg en som passer beskrivelsen, det er denne fra Rohnich: http://www.x-life.no/products/78-tights . Den er grå da, men jeg elsker den!
   Ellers vet jeg mange er fornøyd med denne, den er enda høyere i livet: http://www.x-life.no/products/lysa-seamless-tights
   🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *