EN SHOOT DU IKKE VIL GLEMME

Julie+Rafoss

Etter NM i fjor var jeg på shoot med min gode venninne Helene ved Akershus festning i Oslo. Jeg ville forevige formen med en shoot før jeg spiste meg «feit» igjen 🙂 Det var en kald fornøyelse, men Gud så gøy det var !! Jeg følte meg som en ekte modell der jeg spradet rundt i friluft og ble knipset bilder av. Helene stilte på kameraet slik at bildene ble utrolig fine med fint lys og detaljene i formen kom veldig godt frem. Jeg følte meg veldig vel selv om jeg var lettkledd – og det sier litt om hvor god fotograf Helene er. Hun kom med ideer til positurer og plasser jeg skulle posere på, noe som gjorde min jobb veldig lett som amatørmodell.

Du kan se flere bilder hun har tatt på hjemmesiden hennes. Anbefaler alle som ønsker å forevige formen sin med gode og fine bilder å kontakte Helene. Også om du vil ha bilder sammen med kjæresten eller en venn. Hun har gode ideer og et smittende smil. Kleint, det skal jeg love dere det ikke blir 🙂

Om du trenger bilder til din hjemmeside, trenger noe å trene mot eller bare vil ha bilder for moroskyld, kontakt henne da vel ! Jeg er strålende fornøyd med resultatet av min shoot og smiler når jeg ser gjennom bildene. Gøy å se tilbake på formen, opplevelsen og en fantastisk dag 🙂

fotoshoot

Del gjerne!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *