90 NYE DAGER UTEN SUKKER

Jeg føler meg klar for en oppfriskende utfordring!
Jeg og Gøran har kjørt 90 dager uten sukker før med stor suksess og jeg har blitt veldig overrasket over hvor ekstremt mye det gjør det både søtsug og lysten på godteri generelt! Det frister derfor med en gjentakelse av suksessen, og det passer jo bra med tanke på at det er rundt 100 dager til jul.
PS: vi gjør ikke dette fordi sukker er verken farlig, usunt eller fetende i seg selv.

IMG_4608

Jeg startet uoffisielt dagen etter vi kom hjem fra ferie, så jeg er nå på dag 6/90 allerede. Vi har fått opp et skikkelig kryss-skjema på kjøleskapet også slik at vi kan krysse av for hver dag. Barnslig? Jada, men det er motiverende og 🙂

Mine regler er som følger:
– Ingen godteri (her gjelder alt av smågodt, sjokolade)
– Ingen is med sukker
– Ingen kaker med sukker
– Ingen drikke med sukker

Unntak har jeg også lagt inn:
– Tre bursdagsfester, min egen i november inkludert

Sluttdatoen for oss egentlig 11 desember, men siden jeg har lagt inn  tre unntaksdager utvider jeg like godt til 100 dager, slik at sluttdatoen blir 21 desember. Perfekt timing 🙂 I jula skal jeg ikke ha fokus på å unngå noen ting, den skal nytes til det fulle. Inntil da skal jeg altså holde meg unna sukker og heller være kreativ i matveien!

ER DU MED PÅ UTFORDRINGEN ?

IMG_4610

Del gjerne!
error
12 comments
 1. Jeg er med 😀

  1. gøy 😀

 2. Jeg er med!!!

  1. kult! 😀

 3. her ble det 60 dager (etter og ha klart å overtale samboer til å bli med). Skjemaet hengt opp på kjøleskapet og vi begynner fra og med i morgen! Typen insisterte på en liten avskjedsfest med godiset sitt, og med litt dårlig viljestyrke ble det et par biter(les 200g sjokolade ++). Kvalm. Dårlig. Og SÅ klar for en sukkerfri tid vente! Takk for inspirasjon, og lykke til 🙂

  Dette skal vi klare 😀

  1. haha mannfolk altså, de har det med å snike seg unna! ;D
   Kult at dere er med! Lykke til ! 😀

 4. Jeg er med! Bare med 42 dager i første omgang, siden jeg skal til synden i begynnelsen av november 🙂

  1. så gøy! Lykke til 😀

 5. Morro : ) kaster meg med jeg.
  Men du går for kunstig søtning og sukkerfrievarer eller? Og du dropper ikke mat som har noe tilsatt sukker ol?
  Dette er i hovedsak for godteri, is, kaker, kjeks, brus med sukker ?

  1. Det stemmer 🙂
   Så gøy! 🙂

 6. Hei! Kom over siden din i kveld. Fin side. Har selv kuttet ut sukker også mat en får kjøpt som inneholder sukker og det er ganske mye. Lager noen oppskrifter selv da jeg er kokk så litt vet jeg jo om det.
  Ville bare dele noe som skjedde meg i en konfirmasjon ca 5 uker uten sukker, altså null sukker i kroppen. Det var jo konfirmasjon og dem serverte kake. Er egentlig ikke så glad i kaker, men pytt la gå tenkte jeg og tok to tynne biter. Det som skjedde var sprøtt. Jeg sovnet rett og slett 4-5 minutter etter inntak. Helt umulig å holde øya oppe, kona hadde sett pupillene utvide seg og jeg ned for telling. To ganger, ikke moro.
  Skal fortsette å se på siden, bra jobba, fin blogg.
  Espen

  1. Hei !
   Takk for det 🙂

   Jøss, så sprøtt! Det var vel kroppen som fikk en kraftig reaksjon på noe den har så og si vendt seg av med.
   Ganske sykt. Tydelig at den ikke trives med å få det i seg.

   Ha en fin dag !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *