JULIE’S FOODPORN BOLLE

Denne fantastiske bollen rørte jeg sammen en dag jeg kom dritsliten hjem fra jobb og omtrent så stjerner så sulten var jeg. Alt jeg tenkte var MÅ. ha noe søtt, stort, salt og godt. NÅ. Dette ble resultatet!

1 boks mager cottage cheese, 100 g mager kesam, 1 stor haug jordbær, 1 haug bringebær, 1 banan, 2 ss peanøttsmør, et dryss kakaonibs og en solid sprut mørk fibersirup. Perfeksjon rett der. En perfekt blanding av nettopp det jeg hadde lyst på; søtt, salt, friskt og i tillegg mettende. Jeg tinte bærene litt slik at de fortsatt var litt frosne, det ga perfekt konsistens.

God fredag og vel bekomme! 😉

IMG_4487 IMG_4486

2 comments
  1. Heisann 🙂 Vet ikke helt hvem jeg skal spørre, men jeg prøver her.
    Jeg har fortiden planer om å gå ned i vekt. Jeg startet for en måned siden ved å kutte ut alt brus/chips og alt annet usunt og bare spise en sjokolade om lørdagen. Ellers spiser jeg sunt og variert kosthold. Da jeg har som regel fullbooket dager har jeg ikke alltid tid til å trene, men jeg startet derfor med å gå de km jeg egentlig skulle tatt buss og tar powerwalk ute og styrke når jenten min har lagt seg. Jeg har hittil gått ned 2 kg på denne måneden. Det jeg lurer på er om jeg skal kutte ut den sjokoladen på lørdagen og… Jeg får så sykt dårlig samvittighet etterpå og føler dette ødelegger opplegget mitt… Hvor farlig er det å spise denne ene sjokoladen en gang i uken. Kan dette påvirke vektnedgangen min mye?
    Tusen takk for evnt svar 🙂

    1. Hei Evelyn !
      Bra jobba! Jeg anbefaler deg IKKE å kutte ut den sjokoladen, den gjør ikke noe skade. Når du er så flink ellers i uka gjør det ingenting om du spiser litt anderledes en dag i uken. Husk at livsstilsendring skal være noe du kan leve med over tid. Kan du se for deg et liv uten sjokolade? Pass deg for dårlig samvittighet, det er en veldig negativ ting. Gjør det som føles bra og finn en middelvei som føles bra både fysisk og psykisk. Jeg kan love deg at det å spise NULL usunn mat vil ikke gjøre livet ditt noe bedre og heller ikke veien mot mål noe bedre. Husk at du skal ha det bra på veien mot mål også, ikke bare når du har nådd målet 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *