SÅ MYE POSITIVT PÅ EN UKE

IMG_4534

Denne uken har virkelig vært en opptur.
Jeg har mottatt så mye støtte etter innlegget mitt på mandag, både fra venner, lesere og også kunder på nett og senter. Det kan være utrolig ekkelt å «blottlegge» sjela si på nettet, men jeg må si at jeg blir utrolig takknemlig og ydmyk når jeg opplever så mye godhet fra så mange. Da blir de som misforstår meg veldig lite viktig. Jeg har jo min egen heiagjeng! Noe så fantastisk:)

Økningen i kalorier har også gått kjempe bra. Jeg merker så utrolig forskjell på overskuddet. Jeg får gjort like mye som før, men med så mye mer overskudd og energi. Både jobb og trening går så mye lettere. Kanskje ikke 100 kalorier er så mye, men jeg merker en markant forskjell allerede nå som jeg har økt med 200 kalorier totalt. Kanskje det er placebo, men det funker! Vekta har gått ned 200 gram i gjennomsnitt siden forrige uke, noe som er et tegn på at kroppen trives med endringene. I tillegg er det nok en følge av at jeg automatisk er mer på beina når jeg har mer energi. Alt i alt – jeg trives med å spise mer og jeg har det bedre allerede.

IMG_4536Topp fra Casall // Shorts fra Better Bodies (adlinks)

På trening har jeg overgått meg selv totalt. To av målene for måneden er allerede i boks, og det er nesten en uke igjen til måltesting! Sprinttreningen går som en drøm om dagen. En sann fryd! Det blir spennende å teste de andre målene for måneden også. Jeg har troa 🙂

Det har vært en utrolig bra men også veldig hektisk uke med mye jobbing. Nå skal det bli godt å legge beina på bordet og ta velfortjent helg! Ønsker dere en knall bra fredag 😀

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *