MÅNEDENS ANBEFALING

Innlegget inneholder reklame

IMG_4868

I september  testet jeg ut to nye produkter. Et proteinpulver og et pre workout produkt. Jeg klarer fint å få i meg tilstrekkelig med proteiner gjennom kostholdet, så proteinpulver bruker jeg kun fordi det smaker utrolig godt og også fordi det er veldig praktisk når man er på reise eller på farta. To grunner som er gode nok til å alltid ha det i skapet!

Pre workout produkter har jeg kuttet drastisk ned på etter en periode som fullstendig avhengig (kremt). Nå bruker jeg det kun før blytunge økter på dager hvor jeg føler meg trøtt og uopplagt. Jeg bruker det ikke mer enn maks èn gang i uken. Da får jeg maksimalt ut av produktet, og det er nettopp den effekten jeg vil ha.
IMG_4869

For å starte med proteinpulveret…
Dette er – uten å overdrive – en smaksopplevelse. Jeg blander alltid proteinpulver med enten vann eller kokosmelk, og dette er vanvittig godt selv i vann. Det beste av alt – den inneholder sjokoladebiter. Noe som har blitt en snackfavoritt hos meg er å lage en proteinshake med en scoop blandet i vann, setter shakeren litt i frysen og nyter en iskald sjokoladeshake på sofaen etter trening. Det er magisk. For deg som er kresen eller bare vil ha en proteinrik godsak å ty til når du er kjesken eller trenger proteiner – dette er pulveret du bør teste ut. Du får det også i smakene bringebær, jordbær og vanilje. Alle tre har en form for bærbiter i seg.

Og vet dere hva? Det har faktisk hendt flere ganger at jeg har tatt litt pulver på ei spiseskjei og putta rett i munnen!  :O SÅ godt!

IMG_4870

Så til Redweiler – den som lover deg trykk på trening og massiv pump.
Husker dere kaptein sabeltann- isen som var på nittitallet? Denne smaker som den. Cola! Først smak traff meg rett i hjerte og tok meg femten år tilbake i tid når jeg var med på sekkeløp på 17 mai og fikk kaptein sabeltann is som premie. Jeg har prøvd haugevis av PWO produkter og opplevd både kvalme, prikking, skjelving og sure oppstøt. Denne gir ingen av delene, men jeg kan love deg at man svetter hakket mer enn normalt og får et par ekstra gir å gå på. Et spark i rævva i pulverform kaller jeg denne!  Jeg sprer ikke rundt meg med anbefalinger av PWO, men denne kan jeg anbefale til de harde og tunge øktene. Den er også på salg akkurat nå og du finner den her.

Jeg prøver stadig vekk nye ting men anbefaler kun det jeg liker selv og kan anbefale videre. Snakker jeg ikke om noe så er det heller ikke noe å snakke om. Disse to mener jeg personlig er gode produkter som er verdt en test.

IMG_4876

God søndag !

 

Del gjerne!
error
4 comments
 1. Spennende med nye produkter,trur jeg må teste dissa to ja 😉
  Har du foresten testa detta proteinpulveret som proteinrøre? Evt hvordan ble konsistensen da? 🙂 protienrøre på riskaker er en fast ting etter styrkeøkter hos meg.
  Btw, hvordan går det med de sukkerfriedagene?

  1. jepp, det blir litt «slimete» i konsistensen. Fint å smøre ut på riskakene:)
   Sukkerfrie dager går bra, men det har blitt et uplanlagt avvik med en bursdag jeg hadde glemt bort. Men so far, so good 😀

 2. Jeg har også smakt det proteinpulveret og det er desidert det beste pulveret jeg har smakt! Så godt 😀

  1. ja, ikke sant?? 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *