NÅR MÅLENE GÅR RETT I DASS

Om jeg skal si det selv så er jeg veldig god på planlegging, spesielt når jeg har mye som skal gjøres og en stor kabal som skal gå opp. Jeg har stort sett stålkontroll på alt fra treningstid, jobb, kosthold og sosiale ting og stabler alt normalt sett veldig bra. Til tider er det veldig mye flying hit og dit og egentlig ganske mye stress, men jeg får så og si alltid gjort alt jeg skal.

Men… Så hender det innimellom at jeg bommer fullstendig.
Denne uken har det vært noe jeg ikke har fått gjort hver eneste dag. For meg som elsker å ha stålkontroll føles det helt merkelig og det føles nesten som at jeg har gått rundt med noen andres kalender i hodet. Helt fullstendig rotete! Hva hjelper det å ha en vinningplan når man ikke har hodet med seg til å utføre? Svært lite.

IMG_5483Lignende genser // Tights (adlinks)

Mål for den kommende uken er derfor: SOVE MER.

Det finnes ikke tvil om at jeg har vært sløv på det området denne uken. Det har blitt sene kvelder og alt for mye dilling, rydding og sysling med ting som jeg «bare må få gjort», også går timene. Det er faktisk viktigere å prioritere søvn fremfor en strøken leilighet, ryddige skaper og netflix (kremt). For lite søvn går igjen utover konsentrasjonen og yteevnen min.

Jeg lagde jo en plan på når jeg skulle teste treningsmålene for måneden også, det gikk også i dass. Det ble så store omrokeringer at jeg er sikker på at det i seg selv gjorde at resultatet ble som det ble. Pullupsene ble blant annet testet dagen etter en ryggøkt. Utrolig lite gjennomtenkt!

Her er målene for oktober, og resultatet:
– 6 reps med 20 kg i pullups = Endte opp med 5 reps så vidt det var
– 6 reps med 40 g i militærpress = Denne gikk bra!
– 25 dips med kroppsvekt = 25 reps på hengende håret
– Ny rekord på 3 km jogg = Ikke testet enda

IMG_5478IMG_5479

Jeg har veldig høye krav til egen prestasjon, og det er også mye av grunnen til at jeg trigges til å jobbe på for å nå målene mine. Når jeg da ikke kommer helt i mål så blir jeg fryktelig irritert der og da. Heldigvis bruker jeg det som motivasjon til å klare det neste måned i stedet. Det at jeg ikke har fått testet ny 3 km er rett og slett et resultat av ren latskap og dårlig planlegging. Også jeg som er dronningen av målsetting og testing! Makan…

Jeg er positiv til døden, så jeg velger å se på det sånn at neste uke bare kan bli bedre når det kommer til utførelse av alle planene mine! Dessuten har jeg godt av å kjenne litt på at jeg ikke alltid kan ha alt på stell. Det jeg kan gjøre nå er å gjøre et nytt forsøk i den kommende uka. Jeg har jo også nye treningsmål som skal settes. November skal bli knallbra!

Denne helgen har x-life 25% rabatt på alt av treningsutstyr for core, blant annet pilatesballen min som jeg bruker hovedsaklig som kontorstol. Du får også yogamatte, step kasse og abwheel rollout blant annet. Sjekk ut hele salget her. Tilbudet gjelder ut dagen.

God søndag ! 🙂

IMG_5484

 

Del gjerne!
error
1 comment
  1. Skal ikke være lett, stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *