A TRIP DOWN MEMORY LANE

IMG_5725-001

Jeg rydda litt rundt i noen gamle pappesker for å få bort litt ting. Plutselig sto jeg med den i hendene. En avlang blå boks full av minner. Jeg har nevnt det flere ganger, jeg er ferdig med fitnesskonkurranser og alt det bærer med seg. Men jeg må innrømme at denne boksen fikk frem mange følelser og minner. På godt og vondt.

Jeg drømte om å konkurrere i sikkert seks år før jeg sto på scenen selv. Jeg husker følelsen som det skulle vært i går, og jeg kommer nok aldri til å glemme det. Når jeg åpnet boksen med den vakre havfruefargede glitrende bikinien oppi kom det faktisk noen tårer. Ikke fordi jeg savner det eller fordi jeg angrer på beslutningen min om å ikke gjøre det igjen. Mest fordi den boksen er et symbol på en drøm som gikk i oppfyllelse. Også hadde jeg glemt den litt bort.

Jeg måtte selvsagt prøve den på, og jeg kan fortelle at det var et skikkelig strev. Den ser kanskje ok ut, men dere som har hatt på dere en bodyfitnessbikini vet hvor vanvittig små de er, spesielt i underdelen og i overgangen til overdelen. Man bøyer seg ikke en gang for mye, for å si det slik 😛

IMG_5713-001IMG_5744-002

Når folk spør om jeg anbefaler å gå for konkurranse så er svaret mitt veldig ofte nei. Man bør være godt rusta for det i forkant, ha mange års trening på nakken og et solid forhold til egen kropp og psyke. Likevel er det en selv som vet best hva man føler seg klar for. Selv ser jeg på min sceneopptreden som en feiring av det hadde brukt lang tid på å bygge opp, og at jeg mot alle odds hadde kommet så langt. For meg var det en personlig seier.

I dag er jeg veldig fornøyd med å jobbe for en bedre fysikk uten å måtte bli sammenlignet med andre eller styre med konkurransediett. For meg er det ren lykke å kunne drive med det jeg elsker uten å føle noe form for press eller behov for å bli bedre enn andre. Jeg skal bli bedre enn meg selv, og det holder for meg.

IMG_5770-002IMG_5771-001

Konkurransebikinien skal ikke stues bort i et kott lenger. Den skal stå fremme på hylla som en påminner om hvor langt jeg har kommet og alt jeg har oppnådd. Fra å ha en utsultet 47 kg tung kropp uten krefter til en 65 kg tung kropp som takler alt jeg utsetter den for. Innimellom der hadde jeg en fin og lærerik tur oppe på en scene. Det har vært en fin reise og jeg gleder meg til fortsettelsen, uten noe mål om å bli bedre enn noen andre enn meg selv.

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Virker som om at du har lært utrolig mye av denne reisen, og vi lesere er så utrolig heldige med tanke på at du deler all lærdommen med oss! 🙂 jeg har lyst til å få takke deg for at du er så gavmild med kunnskapen din og alltid svarer skikkelig og utfyllende på spørsmål! Herlighet så god du er! De fleste personlige trenere ville servert et svar av typen «send meg en mail, så kan vi se om ikke jeg kan tilby deg oppfølging/veiledning (mot sånn og sånn pris)», og dette er jo fullt forståelig også, det er jo levebrødet deres. Men du virker til å sette lysten til å spre god kunnskap enda høyere og det synes jeg er helt fantastisk 😀 så tusen takk!!

    1. For en herlig kommentar! Jeg kan virkelig ikke be om noe bedre tilbakemelding <3
      Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive det til meg. Jeg blir så glad 😀 Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *