SUMO MARKLØFT OG MIDDAGSTIPS

God søndag !
Skal dere trene i dag ?

Jeg har jo satt meg som mål å klare 115 kg i sumo markøft denne måneden, så jeg er godt i gang med treningen mot nettopp det. Sumo markløft er utrolig uvant forløbig så jeg jobber med å få inn skikkelig teknikk og dreisen på det. Så utrolig moro det er å trene på noe hel nytt! Om målet for måneden går i boks så gleder jeg meg til å sikte enda høyre. Den gamle persen min i vanlig markløft er på 152,5 kg, så om jeg hadde klart det i sumo markløft en vakker dag, da hadde jeg vært strålende fornøyd 😀

IMG_5621 IMG_5624

Er det noe som virkelig gir meg et kick så er det beintung trening !
Jeg føler meg helt uovervinnelig når jeg klarer de tyngste løftene. Virkelig et lykkerus uten like. Pump er digg det og, men det er noe spesielt med Hulk-følelsen mener jeg da ;P Føler meg ikke helt som Hulken i sumo markløft enda, men det skal jeg gjøre noe med!

Antrekket mitt er fra ICanIWill, og du finner tightsen her og toppen i rosa her. Perfekt passform terningkast seks for komfort får klærne fra meg altså 🙂 De har flere andre kule og særegne tightsdesign, sjekk dem ut her.

IMG_5663IMG_5655

Jeg har forresten et middagstips til dere! Speltlompe lasagne med salat. Dette hadde jeg til middag på fredag. Utrolig digg fredagsmiddag som virkelig fyller opp magen og gir kroppen godt med proteiner. Dette trenger du ;

Karbonadedeig, hakket tomat, fersk basilikum (valgfritt), grønnsaker, speltlomper, cottage cheese og ost. Legg alt utenom osten lagvis i en form. Topp med ost og oregano til slutt og ha i ovnen på 200 grader i 15 min. Server med salat eller hvitløksbagutter. Perfekt !

IMG_5705 IMG_5707

 

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *