LUNSJTIPS FOR DEN LATE

Lat er litt negativt ladet ord. Skal vi heller si …mindre glad i å bruke tid på kjøkkenet ? 😉
Når jeg kommer hjem fra jobb er jeg som regel så sulten at jeg ser rosa kaniner og dunst av utsultet kjøtteter står ut av ørene på meg. Da er jeg igrunn klar for å spise akkurat det jeg kan få tak i, for å si det enkelt. Raske lunsjløsninger/mini-middager har jeg derfor god trening i ! Dette har det gått mye av de siste dagene;

Versjon 1:  Spelt/havrelompe med skinke, ost, tomat og vårløk.
Versjon 2: Spelt/havrelompe med egg, skinke og tomat.
Versjon 3: Spelt/havrelompe med serranoskinke, philadelphia og ruccola
Versjon 4: Spelt/havrelompe med cottage cheese og banan

Jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg har alltid ferdig kokte egg tilgjengelig. Når denne jenta er sulten er det nemlig bare å bane vei, for jeg stuper inn i kjøleskapet med hodet først. Ferdig kokte egg er derfor genialt og ikke minst sunt!

IMG_6016

Om jeg har 1,5 min til rådighet mens sulten gnager før jeg setter tennene i benkplata, slenger jeg det inn i microen for å få det ekstra juicy. Om du ikke gidder å kutte opp grønnsaker så kan du fint hive i deg speltlomper med ketshup, skinke og ost også, uten noen ting ekstra. Det er faktisk veldig godt i seg selv.

Så kjære lesere – har du noe form for proteinrikt pålegg og en pakke spelt/havrelomper i kjøleskapet så har du ingen god unnskyldning til å sette skeia i nugattien eller å gumle på sjokoladen fra helga som ligger igjen når du kommer hjem. Å slenge på noe ost og skinke på ei lompe tar deg ikke 1 minutt en gang. Antakelig like kort tid som det tar å åpne en Japp.

God onsdag ! 😉

ca316d7c-9816-4ade-b891-4ac6202347f9

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *