PROTEINIS TIL HVERDAG OG HELG + UKENS MIDDAGSPLAN

IMG_6098

I går testet jeg ut prottis, rett og slett en proteinis som er laget på null komma niks. Boksen inneholder fem porsjonsposer med pulver, og det eneste du trenger å gjøre er å blande posens innhold med 0,75 dl, røre det ut, ha i en skål og sette i frysen. Jeg ventet bare to timer før jeg spiste den og da var den så godt som fryst, men du kan også vente lenger og få en skikkelig is-konsistens.

101CANON2

Du kan velge mellom jordbærsmak og sjokoladesmak, så for meg var valget enkelt. Du kan også tilsette for eksempel hakket sjokolade og nøtter, eller kanskje litt romessens for litt julesmak? Her har du mange muligheter 🙂 Denne lille treaten kan fint nytes både til helg og hverdags. I en porsjon får du bare 145 kcal, og i dem får du 15 g protein. En proteinrik søt liten sak som er perfekt for å slukke søtsuget på en litt mer fornuftig måte 🙂

IMG_6119

Nå er det ny uke, det betyr at det er på tide med en ny middagsplan også. I forrige uke lagde jeg så mye godt, så jeg gleder meg til å teste noe nytt denne uken. Slik ser ukens plan ut:

Mandag – Spagetti og karbonadedeig
Tirsdag – Omelett med potet og serranoskinke
Onsdag – Amerikansk gryterett
Torsdag –  Biff og potetmos/båter
Fredag – Speltlompelasagne/ taco
Lørdag – Tacosuppe
Søndag – Svinefilet, søtpotetmos og grønnsaker

Jeg har fått mest inspirasjon fra Kristine Weber denne gangen, så det blir spennende å prøve noe nytt! Har du en middagsplan for uka? 🙂

Del gjerne!
error
6 comments
 1. Hei, har ett lite spm vedr. Kalorier som jeg håper du kan svare på. Skal iløpet av en uke ha 11200 kalorier, altså 1600 daglig. Greier ikke alltid å fylle opp kalorikvoten, og forrige uke, altså til og med igår spiste jeg ca 10000 ila uka. Kan jeg da spise 1200 ekstra uka her uten å legge på meg? Tusen takk for svar 🙂

  1. Hei Maren!
   Er 1600 kcal pr.dag din vedlikeholdsmengde?

   1. Hei igjen og tusen takk for svar 🙂 spiser 1600 kcal i uka for å gå ned 0,2kg ukentlig. Men siden jeg er ett matvrak av dimensjoner liker jeg å spise mest mulig, derfor hadde det vært herlig å kunne spist de kaloriene med god samvittighet uka her. Har det ikke travelt med å gå ned i vekt 🙂

    1. Du kommer ikke opp i overskuddmengde med kalorier uansett dersom du «tar igjen» de kaloriene denne uken, så da kan du like godt gjøre det 🙂

 2. åh nam! Det så godt ut : D

  1. det var såå digg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *