LOGGEKRISE!

God lørdag folkens!
Nå går vi snart inn i den siste uka i november (!) og det betyr at det nærmer seg testing av målene for måneden. Det må planlegges nøye for at resultatet skal bli så nøyaktig som mulig. Med en stor kabal som skal gå opp er det mye som skal klaffe. Forrige testing var jo helt katastrofal, så jeg håper på bedre resultat denne gangen 🙂 Jeg ser litt mørkt på pullups-målet, men jeg kan ikke annet enn å gjøre mitt beste.

IMG_6138 IMG_6147

Loggboka mi som jeg fører inn alle øktene mine i ble full forrige uke, så jeg sendte en nød-mail til kundebehandleren min på X-life om at jeg måtte ha ny så fort som mulig. Jeg blir helt stressa av å miste kontrollen på hvordan jeg ligger an med vektbelastning og progresjon. Den loggboka er dyrebar for meg, hehe. Heldigvis fikk jeg en ny i tide så jeg slapp å gå uten. Nå har jeg stålkontroll igjen og godt er det. Det er viktig å ha kontroll på fremdriften når man har konkrete mål som skal nåes innen en viss tid.

Apropos mål, det er fortsatt mulig å delta på #julieschallenge, så fortsett å tagge bildene dine på instagram! 31 november kåres en vinner av et skreddersydd treningsprogram 🙂

IMG_6145 IMG_6151

Ønsker dere en strålende lørdag!

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Bare lurte på hvilke jeansmerker du bruker, synes det er vanskelig å finne fine jeans til litt kraftige treningsbein;)

    1. det er et strev! Jeg har kjøpt jegging fra cubus, lurer på om den heter Jane. Ellers så går det i super skinny super low fra H&M 🙂

      1. Takker for svar. Blir ofte slapp i livet, men trang i lårene…og noen må jeg jo vrenge av meg for å få av;)

        1. Haha samme her!! Prøv de to jeg nevnte, funker kanskje for deg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *