BIRTHDAY ABS OG INNRØMMELSER

God søndag!
I dag har denne jenta bursdag og tenkte å feire det med å skrive ned noen innrømmelser. Er det noe det er for lite av i bloggverden (spør du meg) så er det menneskelighet, feil og mangler. Feilfrie og perfekte mennesker finnes ikke, så hvorfor kan vi ikke bare være ærlige og ikke late som at vi er noe annet enn normale? På et bilde kan det se ut som at man har alt på stell, men slik er det jo aldri. I dag vil jeg skrive ned litt om meg for at DU skal føle deg bedre! Det kan nemlig skjule seg mye rare ting bak et par synlige magemuskler…

IMG_6163
1. Jeg har feila på sukkeravtalen min, ikke bare èn gang, men ca ti ganger. Jeg spiste sjokolade senest i går.

2. Ja, jeg har synlige magemuskler, men jeg spiser noe usunt støtt og stadig og går ofte utenfor det som er «fornuftig».

3. Enkelte dager vil jeg heller sitte på sofaen med katten og dataen på fanget å se på netflix enn å være sosial eller gjøre noe som helst.

4. Har jeg sjokolade eller noe form for søtsaker i skapene kan du vedde på at jeg blir å småspise på det. Det er grunnen til at jeg ikke har sånt liggende i skapet med mindre det er en spesiell grunn. Jeg har til tider utrolig dårlig selvkontroll.

5. Jeg kan lett spise andres matrester og spør ofte venninnene mine om jeg kan få restene dems.

IMG_6188

6. Enkelte dager går jeg på trening kun for å kunne spise mer den dagen. Jeg er et matvrak.

7. Jeg sleiker alltid alt av boller og sleiver når jeg lager mat (hvis jeg har gjester gjør jeg det selvsagt bare når jeg er ferdig;)) Har faktisk hendt at jeg har spist litt ustekt pizzadeig og.

8. Veldig ofte på joggetur så tenker jeg ut forskjellige snarveier jeg kan ta for å løpe kortere. Det blir dog aldri til at jeg korter inn turen, men tanken er der.

9. Jeg kunne tatt sykkelen istedet for bilen veldig ofte, men jeg føler for å spare kreftene i beina til styrketrening.

10. Av og til styrer jeg i opp til et kvarter for å få et ordentlig bloggbilde, også ender det opp halvdårlig likevel.

IMG_6170

Jeg våknet med mer synlige magemuskler i dag enn forrige bursdag, selv om jeg spiser mye mer nå enn jeg gjorde på denne tiden i fjor. Jeg er også på et helt annet sted mentalt og tar livet veldig mye mer med ro. Det året som har gått nå har lært meg å være mer avslappet, mindre opphengt i å være perfekt og rett og slett gi litt blanke. Det funker tydeligvis veldig mye bedre enn hva jeg har gjort før.

Dagen skal feires med beintrening, kakemix og proteinis! Jeg tenkte å ha i banan og kanel i kaka, det er sååå godt. Kanskje jeg skal lage en topping med peanøttsmør og smelta sjokolade?… Om det blir en suksess kommer det selvsagt ut på bloggen 😉

IMG_6206

God søndag! Kos dere på bursdagen min 😀

Del gjerne!
error
10 comments
 1. Gratulera så mye med dagen:-)

  1. tuuusen takk ! 😀

 2. Gratulerer med dagen din i dag 🙂 og takk for ærlig og veldig inspirerende innlegg!

  1. tusen takk Maria! Glad du liker den 😀

 3. Gratulerer så mye med dagen Takk for fin blogg, elsker ærligheten. Kjenner meg igjen på så mye Deilig å lese at man er flere Fantastisk fin kropp, herlig å se at man kan få resultater uten å ta helt av med superstrenge dietter. Jeg gir meg selv tid jeg, tror og håper resultater kommer over tid. Koser meg når det trengs, når hodet sier at litt søtt må til. Resten av tiden tenker jeg sunn og god mat, mat som metter. Følger en kostplan som gir masse muligheter, og ikke minst inneholder mat som jeg gleder meg til å spise. Da snakker vi ikke brokkoli og kylling døgnet rundt klem❤️

  1. Tusen takk for gode ord Lill ! 😀
   Godt å høre at du har funnet din måte , det virker som en god balanse. Masse lykke til videre 🙂

 4. Gratulerer så mye med dagen, Julie! Kos deg ekstra mye i dag 🙂 avhengig av bloggen din!

  1. Tusen takk Guro! 😀 Så koselig å høre 😀

 5. Gratulerer så masse med dagen som var, Julie 🙂

  Må jo bare si at du ser KNALL bra ut! Herre gud, hadde jeg hatt din kropp, så hadde jeg vært kjempe fornøyd 😀
  Ser dritbra ut, og du er sterk!

  Du er virkelig et forbilde, og jeg er innom bloggen din HVER dag 🙂

  Håper du får en kjempe flott dag 🙂

  1. Tusen takk for det Silje, så utrolig fin kommentar! 🙂
   Nå ble jeg glad 🙂 Sender deg en klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *