GOD FREDAGSMORGEN !

 

271854-1-1372398243506
God morgen !
Jeg kommer rett fra sengen på dette bildet, så don’t mind the face hehe! Våknet med masse energi og er gira på en real powerwalk før jeg må sette i gang med litt jobb her hjemme. Kostplaner og treningsprogram skal tenkes ut og settes sammen. Har jeg nevnt hvor mye jeg elsker jobben min? Jeg elsker den! I dag som jeg ikke har timer på senter,  skal jeg bare kose meg med jobben min her hjemme med en stor tekopp og jevnlige matpauser, selvsagt :))

Ønsker du å få satt opp kostplan og/eller treningsprogram så kan du sjekke ut priser og mer ino her.

På bildet: KariTraa genser (-40% nå!!) // Compressoin tights (sponsorlinker)

Del gjerne!

6 comments

 1. Ellen

  Hvordan er størrelsen på den tightsen? Jeg kjøpte den grå med print, gikk ned en sttørrelse som anbefalt, siden jeg vanlgivis vipper mellom M/Lmen den virker fortsatt litt stor. Er denne litt tightere? :)

  • julie

   Denne er veeldig tight! Det er kompresjonstights, så derfor er den ment til å være skikkelig tight. Jeg har S (har S i den grå korte også) og den sitter bra :)

 2. Anonym

  Herregud så FANTASTISK kroppen din ser ut! Hele deg generelt bare stråler :) Du er motivasjonen til at jeg kommer meg på gymmet, tuusen takk!

Legg inn en kommentar

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>