GOD FREDAGSMORGEN !

 

271854-1-1372398243506
God morgen !
Jeg kommer rett fra sengen på dette bildet, så don’t mind the face hehe! Våknet med masse energi og er gira på en real powerwalk før jeg må sette i gang med litt jobb her hjemme. Kostplaner og treningsprogram skal tenkes ut og settes sammen. Har jeg nevnt hvor mye jeg elsker jobben min? Jeg elsker den! I dag som jeg ikke har timer på senter,  skal jeg bare kose meg med jobben min her hjemme med en stor tekopp og jevnlige matpauser, selvsagt :))

Ønsker du å få satt opp kostplan og/eller treningsprogram så kan du sjekke ut priser og mer ino her.

På bildet: KariTraa genser (-40% nå!!) // Compressoin tights (sponsorlinker)

Del gjerne!
error

6 Thoughts on “GOD FREDAGSMORGEN !

 1. Ellen on juni 28, 2013 at 8:51 am said:

  Hvordan er størrelsen på den tightsen? Jeg kjøpte den grå med print, gikk ned en sttørrelse som anbefalt, siden jeg vanlgivis vipper mellom M/Lmen den virker fortsatt litt stor. Er denne litt tightere? 🙂

  • julie on juni 28, 2013 at 8:53 am said:

   Denne er veeldig tight! Det er kompresjonstights, så derfor er den ment til å være skikkelig tight. Jeg har S (har S i den grå korte også) og den sitter bra 🙂

 2. Anonym on juni 28, 2013 at 9:17 am said:

  Herregud så FANTASTISK kroppen din ser ut! Hele deg generelt bare stråler 🙂 Du er motivasjonen til at jeg kommer meg på gymmet, tuusen takk!

 3. Trine on juni 29, 2013 at 6:02 pm said:

  Du ser flott ut! HVordan er str på kari traa produktene, bruker vanligvis s-m..=)

  • julie on juli 1, 2013 at 6:17 am said:

   Da ville jeg nok godt for M/M for å være safe 🙂 Str er ganske normale men likevel ganske ettersittende 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation