RESULTAT AV MÅL FOR NOVEMBER

God black friday ! Har dere fått shoppa noe i dag?
Hvis ikke bør du ta en titt hos x-life.no, de har tidenes salg på masse, masse fint!

Det er 1 desember på mandag allerede. Denne måneden har flydd av sted. Det sier jeg kanskje hver måned, men denne har virkelig flydd av sted. Jeg har jobbet iherdig mot målene mine og jeg må innrømme at det har vært en god del tyngre enn det pleier. Mørketiden og litt vinter-slapphet har tynget meg litt. Ingen grunn til å gi opp av den grunn! Jeg er fornøyd med egen innsats hvertfall, selv om resultatet er litt så som så.

IMG_5624-001

Her er målene mine for november og resultatet:
Pushups, 20 reps med 20 kg – Check + 1 rep!
Militærpress, 50 kg, 1 rep – Check, med litt hjelp av beina
Pullups, 20 kg , 6 reps – Fail – 5 reps
Sumo markløft, 115 kg, 1 rep – Check!

Pullupsene har rett og slett stagnert helt, så her må jeg finne på noe lurt. Selv om jeg belager meg på å bli litt tyngre i desember måned (jeg er veldig flink til å spise julemat!) så finner jeg meg ikke i å bli noe svakere. Nå skal jeg bruke dagen på å fundere ut noen nye mål for desember. Jeg har i bakhodet at det blir en god del mer mat og dermed også mer trykk og energi. Skal vi prøve på ny knebøypers tro…? 😉 Jeg er hvertfall fast bestemt på at jeg skal ha 120 kg i sumo markløft. Og jeg blir skikkelig sinna hvis jeg feiler, hehe.

101CANON4

Det er sunt å få ut litt aggresjon når man feiler. Det betyr mye for meg å lykkes, så da er det klart man blir frustrert. For din del må jeg skrike og grynte litt der og da, også går det over. Det eneste man kan gjøre når man feiler er jo bare å prøve på nytt rett og slett. Man klarer det man vil, av og til tar det bare litt lengre tid enn man skulle ønske!

Det er fortsatt noen dager igjen av #julieschallenge, så fortsett å tagge bildene/videoene deres på instagram. Vinneren av skreddersydd treningsprogram trekkes til søndag 😀

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *