NÅR DU BOMMER PÅ MÅLET

Det er ikke en selvsagt ting at alt går på skinner og man har kontinuerlig fremgang hele tiden. Det vil komme perioder hvor man presterer bedre eller ikke oppnår det man ønsker. Det vil skje at du feiler på en maxtest og det vil skje at du syrner i muskulaturen før du har fullført det du hadde bestemt deg for å klare.

Likevel tar jeg meg selv i å bli stadig like sjokkert hver gang jeg ikke oppnår målet mitt eller klarer det jeg trodde jeg skulle klare. Jeg blir skikkelig skuffet. Forventer jeg å lykkes hver gang, på alt jeg gjør, for alltid? Hvor realistisk er egentlig det?

IMG_0608-001

Å ha forventninger til seg selv og egen prestasjon er vel og bra. Samtidig må vi regne med at ting av og til ikke går helt som vi håper. Av og til henger ikke kroppen eller psyken med på laget. Det kan være prossesser i kroppen som gjør at restitusjon settes litt på pause og dermed gir oss dårligere forutsetning for å prestere optimalt. Dette er ting vi ikke kan styre og det hjelper ikke å trene enda hardere. Kroppen har sine prioriteter og overlevelse kommer alltid i første rekke.

Jeg har alltid en vinnerinnstilling når jeg bestemmer meg for noe. Jeg går all inn med nebb og klør og gjør mitt beste for å lykkes. Det er det viktigste, selv om ikke resultatet alltid blir som jeg har håpet på.

IMG_0614-001

Vi kan ikke alltid forvente å lykkes, men vi bør forvente full innsats!
Det er det forskjell på.
God lørdag ! 😉

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Jeg har nå lest store deler av bloggen din, og vet du, jeg er både inspirert og har et helt nytt syn på deg.

    Jeg har «visst hvem du er» i endel år, men jeg skal være ærlig å innrømme at jeg alltid har sett på deg som litt bitchy og en som mener at man skal trene til krampa tar deg og spise kun torsk og brokkoli. Jeg har derfor ikke fulgt noe særlig med hverken på bloggen din eller på Instagram. Jeg ser jo nå at det ikke er slik i det hele tatt, og at du kommer med nye bra, både mentalt og faglig. Du virker utrolig dyktig og ikke minst så ser du helt fantastisk ut! Her skal jeg helt klart følge med videre =)

    1. Så utrolig bra å høre at du har fått et nytt inntrykk! Glad du skifter mening når du leser det jeg skriver, sånn skal det være 🙂 Jeg er alt annet enn en forkjemper for torsk og brokkoli 😉
      Ha en nydelig dag !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *