MINE MÅL FOR 2016

Mobil

Det var mye vanskeligere enn jeg hadde trodd å sette mål for 2016. I fjor var jeg så sikker på nøyaktig hva jeg ville oppnå. Nå er jeg jammen ikke sikker, og det har ikke hjulpet å gruble på det heller. I mangel på noe helt konkret har jeg satt meg fire generelle mål for året.

  1. Jeg skal sette meg treningsmål for hver måned
    Før året er omme skal jeg klare èn muscleup, ha ny pers i sumo markløft og knebøy og nye perser i pullups, militærpress og hip thrust.
    Om jeg klarer human flag også er jeg veldig fornøyd.
  2. Jeg skal beholde en god og jevn helårsform
    Det innebærer å ikke svinge noe særlig i vekt men heller holde vekta stabil og jobbe med å utvikle fysiske svakheter.
  3. Jeg skal bruke mer tid på familien
    Når jeg er så heldig å ha en familie som jeg elsker å være med og som er glad i meg så ønsker jeg å sette av mer tid med dem.
  4. Jeg skal bli flinkere til å si nei
    For å spare meg selv for mye unødvendig slit, dårlig samvittighet og stress som går utover helsa.

Erfaringsmessig så funker det dårlig med nyttårsforsetter, og er du som meg så glemmer du det bort i løpet av noen få måneder. Setter jeg meg mål som er for langt frem i tid har jeg en tendens til å bli slapp. Det som fungerer veldig bra for meg er korte tidsfrister og helt konkrete mål som er fullstendig målbare. I siste delen av 2015 har jeg hatt knall god fremgang månedlig takket være målet mitt for 2015 som var å ha månedlige treningsmål. Det skal jeg fortsette med i 2016 også. Å ha konkrete treningsmål hjelper meg også å holde en god form året rundt og jeg får mye ut av å fokusere på prestasjon fremfor estetikk. Gir jeg alt i styrkesalen så får jeg igjen for det utseendemessig og, uten at det blir en stressfaktor.

Bloggbilder7

Punkt nr. 3 og 4 er de to viktigste av disse fire. Familien betyr så mye for meg og jeg ønsker virkelig å bruke mer tid sammen med dem enn jeg gjør nå. Jeg må også bli flinkere til å si nei og sette grenser. En gang må jeg innse at jeg ikke har ubegrenset med energi, overskudd og ting å by på. Jeg må lære meg at jeg ikke trenger å ta ansvar for alt og alle andres lykke. Om jeg kommer i havn med de to punktene i det nye året, da skal jeg være veldig fornøyd.

Har du satt deg noen mål for det nye året?

 

2 comments
  1. Hei hei, håper du hadde en fin feiring i går ?

    Mine ønsker for 2016 er :
    Jeg håper i år at jeg skal finne fram gleden av å trene igjen, for året 2015 hadde jeg trening midt oppi halsen..
    Har ønsker om å få noen nye gode venninner, og gjerne også tur venner.
    Vil passe ekstra godt på mormor i år, som mistet sin kjære mann i jula <3 , gleder meg til å lufte mommo, og dra henne med på ting !
    Hilsen Kathrine 😀

    1. utrolig fine mål du har satt deg Kathrine, både for deg selv og andre. Håper du lykkes med alle sammen!
      Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *