FREDAGSTRENING

271854-1-1373001137494

God morgen kjære lesere !
Nå er fredagen her og det er alltid like god følelse.

Dagens trening skal se slik ut :
– Militærpress
– Skråbenk
– Roing
– Pullover
og div.overkroppsøvelser i sirkel.
Can’t wait ! 😀

Jeg føler at jeg er på vei til sprekke i dag, SÅ klar for å pumpe jern! Motivasjonen er bra for tiden og det merkes godt etter en lang «halvhjerta» periode 🙂 Rumpa er grisestøl fra gårsdagens markløft, bulgarsk utfall, beinpress med høy beinstilling, glutebridge og gluteextension så i dag skal den få restituere seg. Nå står en frisk morgentur på planen. Ønsker alle en fin dag !

2 comments
  1. Hei:) Jeg lurer noe. Vært en uke i Hellas og skeiet skikkelig ut. Masse karbs, is, pitabrød, godteri osv. Veide meg ikke like før jeg dro, så noe kan jeg har lagt på meg på forhånd, men har lagt på meg 1 kilo. Veide meg fire dager etter jeg kom hjem, hvor jeg har spist sunt og trent hver dag. Hadde håpet at det ville regulere det jeg eventuelt hadde lagt på meg av utskeielsene. Hadde jeg veid meg med en gang hadde vekten sikkert visst minst 3 kilo. Vil vekten synke tilbake av seg selv etter flere dager med sunt og bra kosthold?

  2. Du ser ufattelig bra ut, Julie! Alltid gøy når motivasjonen er på topp og man har lyst til å gi ALT! Og lets face it, det er jo da resultatene kommer 😉 Ønsker deg og din bedre halvdel en strålende helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *