UPDATE OG LØRDAGSØKTA

IMG_3562

God lørdag !
Har dere det bra? Jeg har slengt beina på bordet og endelig tatt helg etter en ekstremt hektisk uke. Ikke bare har det vært mye jobb, kulda har i tillegg bydd på bilproblemer fra ende til annen. Utrolig lite praktisk når man har lite ekstra tid til å drive med startkabler, verksted og det ene med det andre. Jeg skal jaggu lære meg å sette mer pris på det hver gang bilen faktisk starter!

I går startet jeg med det nettbaserte PT-kurset til Børge Fagerli og Menno Henselmans som jeg skrev om her. Første tema var «hvordan tyde forskning». Veldig nyttig for meg som ikke bare må lese ting fire ganger for å få det med meg, men i tillegg fort overveldes av lange innviklede tekster. Forskning er ikke akkurat lettlest stoff. Med gode tips og innføring i tolkning så vil det absolutt bli lettere å følge med fremover. Jeg har mange spennende temaer i vente, så nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen!

IMG_3557

Nå er det straks tid for dagens treningsøkt. Å trene i helga er så deilig. Da har jeg hodet på plass og all verdens med tid. Fantastisk! Dagens økt skal se slik ut:

 • Sumo markløft
 • Donkey kicks i smith
 • Chins
 • Skulderpress
 • Enarms sidehev i kabel
  Supersett;
 • A) RKC-planke
 • B) V-ups m. kettlebellEn tung økt men med øvelser jeg virkelig elsker. Da er det bare å kjøre på! Jeg hadde tidenes karbload i går med masse tacograteng med pasta (oppskrift kommer, den er faaantastisk) så jeg satser på tidenes trykk i dag ! Hva står på din treningsplan for dagen? 
Del gjerne!
error

4 Thoughts on “UPDATE OG LØRDAGSØKTA

 1. Hvilket pt-kurs er dettte snakk om, kunne du skrevet litt mer om det? 🙂 Foregår alt på nett? Ble bare litt interessert nå, fordi du har vel pt-kurs fra før vel? 🙂

 2. Føler med deg med bilen! Papsen måtte komme til meg og skifte batteri mens jeg var på jobb.. Sprengkulda har rett og slett tatt på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation