BALANSE HAR INGEN FASIT

Jeg så en videoblogg som flotte Silje Mariela la ut for en stund siden hvor hun prater om ordet balanse og hva det egentlig betyr. Det er nemlig ikke slik at det kun er èn fasit. Balanse for meg kan være noe helt annet enn balanse for deg!

Personlig møter jeg en del fordommer når jeg velger å leve som jeg gjør. Jeg trener mye og har god kontroll og oversikt på både trening og progresjon og hva jeg spiser. Jeg elsker livsstilen min og jeg elsker å dille med å planlegge treningsfaser, eksperimentere med forskjellige makrofordelinger og matvarer. At jeg fører maten min inn i en kalkulator for å få oversikt finnes ikke anstrengt for meg, selv om det i manges øyne er «hysterisk». At jeg trener «til alle døgnets tider» er ikke annet enn en enkel prioritering for meg, og ikke noe jeg gjør fordi jeg hører stemmer i hodet.

IMG_7204

Balanse for meg et liv jeg trives med, som gir meg det jeg ønsker og som gjør meg glad!

Hva som gjør meg glad er kanskje det som gjør deg stresset, og kanskje det som stresser meg er det som gjør deg glad?

Jeg syns ikke vi skal være så raske til å dømme.
Selv om jeg ofte ser folk gjøre ting og tenker «guri malla, jeg skjønner ikke at hun/han orker å gjøre det der dag inn og dag ut», så trenger jeg ikke dømme dem og tenke at jeg har skjønt noe de ikke har skjønt. Vi har forskjellige preferanser og ting vi trives med, vanskeligere er det ikke. Noen trives med å telle kalorier, andre trives med å spise det de vil. Noen har glede av å jogge hver morgen kl.05 mens andre liker bedre å trene styrke.Det er heller ikke noen grunn til å etterstrebe en balanse som ikke føles bra for deg. Da er det jo ikke balanse lengre?

IMG_7151

Å legge seg opp i andres balanse i livet ser jeg fint lite vits med. Konsentrer deg om din egen balanse, så får vi det fint alle sammen. God onsdag 😉

6 comments
  1. Helt enig! Fin bloggpost =)

    1. så bra! Takk for det 😀

  2. You go girl :* Go do what makes you happy and healthy :*

    1. 😀 😀

  3. Bra skrevet! Er selv i prosessen for å finne min egen balanse 🙂

    1. takk for det! 😀
      Så bra, lykke til 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *