I CAN, I WILL! PLAN FOR APRIL

IMG_8651

Det er HELG!
Deilig altså. I skrivende stund sitter jeg med malingslukt i nesa og en sliten skulder. Jeg har nemlig startet prosjektet med å male to av veggene i stua fra rød til lysegrå. Det krever noen strøk det, gitt! Første strøket med grunning la jeg i går og siden det ble gjort etter en nokså heftig treningsøkt kjennes det godt i skuldra. Skulle gjerne hatt evnen til å male med venstrearmen også!

IMG_8631

Planen i dag er å male andre strøket og deretter dra ut på en joggetur mens det tørker. I går fikk jeg unnagjort de første tre kilometerne av de hundre (10 mil i april challenge – les mer her!) og i dag er planen å gjennomføre seks kilometer til. Det er en perfekt runde hjemmefra hos meg og rundt i bygda. En nokså slak løype, fint for meg som nettopp har begynt å løpe igjen etter «vinterdvale», hehe. Er dere i gang med challengen? 

Jeg har lagt en plan på hvordan jeg skal få gjennomført alle de 10 mila i løpet av april. Planen er å få unna minimum 3 km hver dag. Om jeg har èn dag med seks km tar jeg en dag fri. Jeg innså plutselig hvor mye det faktisk er med ti mil. Det krever litt planlegging, spesielt når man har mye trening utenom! Men, dette skal vi da klare 😀

I can, I will! ;D

IMG_8627-001IMG_8626
Topp (adlink)

God lørdag folkens!
Og lykke til videre med #julieschallenge – #10miliapril 😉

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *