UKENS BEINØKT OG AKTIV HELG

God morgen!
Denne frøkna våknet brått kl.7 i dag tidlig. Min kjære lille pusekatt mjauet så sårt at det skar seg inn i hjerterota. Hun haltet på et av bakbeina, så dagens første gjøremål var å ringe rundt for å finne en dyrlege som tok telefonen en søndag morgen. Utrolig uflaks at det er søndag, da måtte vi vente til i morgen tidlig før jeg kan få henne på røntgen! Ingenting er verre enn når min lille engel har det vondt 🙁

IMG_6602

Vel, det er ikke noe å gjøre med noe man ikke får gjort noe med, som jeg pleier å si. Etter en utrolig aktiv dag i går med to strøk grunning på stueveggene, en heftig beintrening, kappgang til og fra regnskapsføreren (6 km i boks til #timiliapril ;)) og enda et malingstrøk føler jeg meg helt mørbanka. Det skal likevel bli deilig med en morgentur med ei venninne i en lysløype et stykke unna. Runda vi går der er ca 4 km, så det passer fint!

IMG_8652

I kveld håper jeg å få inn treningsukens første styrkeøkt med 20-25 reps. Vi får se hvordan kroppen føles etter siste malingstrøk, hehe. Gårsdagens økt kan jeg dele med dere, den var enkel og grei men super effektiv!

Rumpeaktivering (uten vekt);
Sideliggende beinhev, 2 x 20 reps
Knestående kickback,  2 x 20 reps
Frog glutebridge, 2 x 20 reps

Hovedøvelser;
Knebøy, 7 x 2-5 reps
Bulgarsk utfall, 3 x 10-12 reps
Rumensk markløft, 4 x 8 reps
Leg extension, 4 x 8 reps

IMG_8661
IMG_8662
Tights // Topp (adlinks)

Jeg kjørte skikkelig tunge vekter på knebøyen og det tok virkelig på. Tidligere har jeg hatt litt stikkende smerter i høyre kne, men etter at jeg begynte å bruke knee wraps har jeg vært fullstendig smertefri. Anbefales å prøve! Knærne holdes gode og varme under hele økta.

Man blir sliten på en helt annen måte med tunge vekter å få reps enn med lett vekt og mange reps. Fascinerende å kjenne forskjellen. Denne økta kombinert med timesvis med maling var hvertfall nok til å få meg i dyp søvn før kl.00 i går kveld!

Ønsker dere en super søndag !
PS: Nå er det opp til 60% rabatt på alt fra Reebok hos x-life. Klikk på bildet og se utvalget!
1459448954

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *