tumblr_mkff8eb3nL1qb6efbo1_1280_large

Hva andre måtte mene om deg, det bør være fryktelig lite viktig.

Selv har jeg slitt mye med (og jobber fortsatt med saken) at jeg bryr meg veldig mye om hva andre syns om meg og det jeg gjør. Om noen missliker noe jeg mener eller gjør, kan jeg fort begynne å tvile på min egen dømmekraft. Hvorfor er det slik? Hvorfor er vi (jeg) så desperat etter å passe inn i andres ramme på hvordan jeg bør være ? Jeg tar valg og har meninger bestemt med min egen dømmekraft. Hvorfor skal jeg tro at min dømmekraft er så mye dårligere enn andres ?

Om noen ikke liker deg, skal det ødelegge noe for deg ? 
Om noen ikke liker at du lykkes, skal det holde deg tilbake ?
Om noen er uenig i måten du gjør ting på, hvofor skal det gjøre deg i tvil om egne valg ?
Om noen er uenig i ting du mener, er det verdt å gi slipp og mene det samme som alle andre ?

Nei ! Du skal være akkurat den du er, mene det du vil, oppnå akkurat det du vil og være stolt av det. Det er bare èn av deg, og slik skal det være. Har du det ikke greit, gjør noe med tilværelsen din!  Kvitt deg med de i omgangskretsen din som trykker deg ned.  Du har rett til å være deg. Du har rett til å mene det du vil, jobbe mot det målet du vil og du har rett til å ha det bra.

Det var dagens værdegsjøl preken fra meg 🙂
Ha en fin kveld ! 🙂

Del gjerne!
1 comment
  1. Du er så flink til å trykke på de riktige knappene med innleggene dine. Virkelig inspirerende:)

    Kunne du kanskje skrevet ned hva du spiser nå om dagen? Jeg så jo hvilke type matvarer du spiser, men trenger litt inspirasjon til hvordan jeg kan sette sammen måltidene da jeg spiser mye av de samme råvarene som deg, men jeg er utrolig dårlig på å gjøre det spennende:) SÅ en typisk matdag hadde vært knall 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *