#QUEEN OF GYMS !

IMG_8720 IMG_8721

Nå begynner det å nærme seg åpningen av det nye treningssenteret i bygda der jeg bor – Trimeriet!

Som jeg nevnte for noen uker siden skal jeg begynne som PT her og jeg gleder meg utrolig mye! Jeg skal fortsatt jobbe på Shapes, men nå vil jeg nå ut til enda flere og være tilgjengelig på enda flere steder. Dette gymmet blir virkelig et friskt pust og noe helt nytt.

IMG_8725
IMG_8727

Jeg elsker jo alt som heter neon, så jeg forelsket meg jo helt i de skiftende neonlysene der inne. Det skifter hele tiden fra blått, rødt, grønt, rosa, gult og blått hele tiden, noe som gir en utrolig kul effekt. Jeg får litt utested/clubfeeling, noe som i min verden gir godt humør og energi.

IMG_8743 IMG_8745IMG_8765

De har en stor saltimesal som allerede er i bruk med masse herlige instruktører og varierte saltimer. I tillegg har de stor kondisjonsavdeling, et crossfitområdet og også en utstyrspark med frivekter og apparater. På toppen av alt – bokstavelig talt – et området på taket med muligheter for trening i friluft! Jeg storgleder meg til å kjøre PT-timer på taket i sommer 😀

IMG_8767

IMG_8699
IMG_8704IMG_8786

Åpningsdato skal jeg holde dere oppdatert på slik at dere som har mulighet kan komme å ta en titt, prøve forskjellige saltimer og hva dere måtte ønske og selvsagt hilse på 🙂 Dette blir såå bra! 😀 Sjekk ut saltimetilbud og priser på www.trimerietvennesla.no

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *