ALLE VISER DET DE VIL DU SKAL SE

IMG_6170

Det som vises utad er slik jeg ønsker å fremstille det.
Jeg viser akkurat det jeg vil at andre skal se.

Flexen etter en treningsøkt. Kanskje økta var god, kanskje den var dårlig. Kanskje jeg måtte psyke meg opp i to timer før den økta fordi jeg ikke hadde lyst i det hele tatt. Kanskje jeg fløy avsted med iver og glede. Det vet du ikke.

Tallerkenen med grønnsaker, fisk og potet. Kanskje det smakte godt eller kanskje det smakte akkurat lite nok godt til at jeg hadde lyst på mer. Kanskje jeg egentlig hadde lyst på lasagne. Kanskje jeg spiste sjokolade til dessert. Kanskje jeg faktisk syns det smakte helt topp. Det vet du ikke.

IMG_6939

Smilet og et quote som sier at vi skal gripe dagen og sette standarden for ei ny uke.
Kanskje jeg hater at det er mandag. Kanskje jeg skulle ønske jeg hadde fri, treningsfri og kunne holde senga. Kanskje jeg først og fremt trengte å minne meg selv på at jeg måtte gripe dagen eller kanskje jeg faktisk hadde en fantastisk mandag. Det vet du ikke.

Formbildet med synlige magemuskler, tommel opp og solbrun hud.
Du ser ikke timene det har krevd å komme dit jeg er. Du ser ikke alle matvalgene jeg har tatt på ren vilje og fornuft fordi jeg vet hva jeg vil oppnå. Alle gangene jeg har spist ting jeg ikke burde på veien, for så å hente meg igjen og valgt bra. Hvor mye svette, slit og tid det har krevd. Kanskje jeg har hatt det bra på veien, kanskje det har vært beintøft, kanskje det har tatt lang tid. Kanskje jeg til tider har mistet motet. Det vet du ikke.

IMG_7183

Husk at det du ser i sosiale medier bare er en brøkdel av sannheten. Alle fysikker krever sitt. Til tider mye slit, bevisste valg og kontinuerlig arbeid. Som regel er det dritartig og bare en fryd. Noen dager er tunge som bly. Ikke tro at noe kommer lett eller gratis. Et bilde er en fasade. Alle viser det de vil du skal se.

 

Del gjerne!
error
4 comments
  1. De fleste viser det de vil du skal se..Godt poeng og viktig å ha i bakhodet. Samtidig – jeg prøver å legge ut fine bilder og stygge. Det jeg er stolt av og det jeg skammer meg over. I går la jeg ut video av benking som aldri skulle vært gjort – lasta for mye nå 2.5 uker før NM. Jeg prøver å være ærlig. Og får innimellom tyn for innlegga mine fordi folk synes jeg er teit – de er vant til at for mange legger ut kun det de er stolte av. For det er vi – hver og en av oss – som skaper de sosiale mediene. Og bestemmer hvordan standarden skal være. Jeg vil tore å vise hele meg.

  2. fantastisk skrevet!

    1. takk, så bra du syns det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *