MITT LIVS ANDRE FORSØK

IMG_8802
IMG_8805

I går var en utrolig artig og hektisk dag.
Jeg var på jobb fra morgen til ettermiddag med et avbrekk på Brennåsen med noe helt anderledes enn jeg vanligvis gjør. Olympisk vektløfting! …Eller… Et forsøk på olympisk vektløfting 🙂

IMG_8814 IMG_8815 IMG_8817

Jeg har et vennepar som også driver aktivt med trening. Per er utrolig god på nettopp dette og har også konkurrert tidligere. Jeg har alltid vært nysgjerrig på dette så jeg spurte om jeg kunne få litt starthjelp og tips. Jeg har kun prøvd på dette èn gang tidligere og da klarte jeg å knuse et speil, haha! Noe naturtalent er jeg altså ikke, men det er utrolig moro å prøve nye ting.

Oppvarming er utrolig viktig, spesielt når man skal utføre øvelser som krever mye mobilitet. Jeg fant fort ut at jeg også må bruke mer tid på tøying for å bli god på dette. Brystryggen og skuldrene mine er ikke fult så mobile som de bør være, for å si det mildt.

IMG_8819 IMG_8821

Vi tok det steg for steg og satte til slutt sammen alle stegene. Det var utrolig mye detaljer og ting som skulle times riktig. Jeg fikk virkelig kjørt både hodet, konsentrasjonen og mitt stakkars stive skulder- og øvre ryggparti. Det endte vel opp med et par reps som var nokså bra, så dette blir moro å fortsette og øve på! Ingen tvil om at dette er teknisk krevende.

IMG_8830 IMG_8836-001

Denne følelsen jeg hadde på bildet over kan ikke beskrives, den må bare oppleves. Jeg følte faktisk at musklene mine skulle hoppe ut av kroppen å gå i streik. Jeg satt i en dyp knebøy mens overkroppen ble presset til å være helt rett med armene bak hodet. Her har jeg en jobb å gjøre! 😀

IMG_8851 IMG_8860

Det ble noen tapre forsøk og en halvanne times arbeid. Hestehalen fikk hvertfall lufta seg, haha. Jeg skal definitivt jobbe videre med det jeg har lært av Per, så håper jeg på å få det til helt perfekt en vakker dag.

IMG_8910
IMG_8917

Det er så utrolig moro å prøve nye ting!
Det deiligste med det er at jeg har null forventning til meg selv om jeg skal være god. Når jeg kjenner på det så er det mye lettere å ta tak i oppgaven med friskt mot og et åpent sinn, fremfor et stort press på seg selv. Når det kommer til olympiske løft er jeg helt fersk, så alle steg i riktig retning er en seier. Øvelse gjør mester! 😀 Tusen takk til Per Andrew Lier for god hjelp og til vakre Hege for bilder! 😀

IMG_8931

Med denne grusomme strekken ønsker jeg dere en super fredag! 😀

Del gjerne!
error
6 comments
 1. hei.
  Sliter med det samme som deg, stiv brydtrygg og skulderparti.
  Kunne du laget et innell med gor tøyeøvelser man kan gjøre aleine for dette? 🙂

  1. jepp, jeg deler gjerne tipsene jeg fikk av Per! Kommer i eget innlegg 😀
   God helg!

 2. Imponert over treningen og fremgangen du hadde på treninga! Ikke bare styrkeløft og fitness du har talent for, så det blir gøy å følge med på dette også 🙂 Morsom økt, så jeg blir gjerne med igjen neste gang 😀

  1. håper på å få det til på sikt 😀 Gøy å ha noe nytt å øve på! 😀 gleder meg til neste gang og til vi ses 😀

 3. Du ser så utrolig bra ut, og har et så inspirerende vesen! Det er gøy å følge med på deg : ) God mandag!

  1. tusen takk Toyni ! så koselig å høre 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *