TRE SETT ER AV OG TIL NOK

IMG_8983

Er det slik noen dager, at det å komme seg på trening er en sann kamp? At du heller vil gjøre alt annet enn å komme deg ut den døra?

Jeg har et utrolig godt triks som funker hver eneste gang – med litt variabelt resultat selvsagt. Trikset er som følger; Jeg ser over den planlagte økta mi, plukker ut den viktigste øvelsen på planen og bestemmer meg for å utføre tre sett med den øvelsen. Det kan være typ pullups, hip thrust eller knebøy. Jeg sier til meg selv at jeg skal ha de tre settene, og etter det kan jeg dra hjem.

95% av gangene ender jeg opp med å fullføre hele økta jeg har planlagt likevel. De resterende 5% drar jeg faktisk hjem.

IMG_8984
2xu Midrise tights // Genser // Treningsbag

Tingen er at så fort man er i gang så går det mye lettere og jeg merker selv at jeg fort glemmer bort at jeg ikke hadde lyst. Jeg elsker jo faktisk å trene, det er bare det at i blant er det vanskelig å psyke seg opp til treningsøktene. Ikke bar fordi det er tungt å trene men også fordi jeg har forventninger til meg selv om hvor bra jeg skal prestere. Enkelte dager er det rett og slett et ork å ha det presset over seg. Da er det godt å bare droppe all forventing og press og si til seg selv – tre sett så kan du gå hjem!

Om det bare blir de tre settene, ja vel. Da har jeg hvertfall gjort noe. Det er veldig mye bedre enn ingenting! Ikke sant?

IMG_8999-001

Til slutt vil jeg tipse dere om x-life sitt mid-season salg. Det er siste sjanse i dag! Du kan få tak i blant annet noen av mine favoritter; leopard sportsbh, tynn langarmet genser fra Craft,  en av de nyeste tightsene fra Better Bodies og knebøysko!

God søndag ! 😀

Innlegget inneholder sponsorlinker

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *