EN INSPIRERENDE GLADHISTORIE!

God mandag folkens !
I dag har jeg en inspirerende glad-historie jeg vil dele med dere!

Beate har vært PT-kunde hos meg på Shapes en god stund nå og vi har hatt timer ukentlig hele veien. I tillegg til dette trener hun kickboksing og hun var også den som introduserte meg for Brasiliansk Jiu Jitsu 🙂 Ei herlig sprudlende dame som alltid har et smil på lur – og som viser et fantastisk pågangsmot!

IMG_8951

Hun har fulgt en kostplan fra meg og hatt jevn fremgang hele tiden, men for ca tre uker siden kom hun til meg og ønsket å sette inn høygiret. Hun skulle nemlig inn i bunaden sin og den måtte passe innen hun skulle til syersken for å få den tilpasset. Jeg satte opp en midlertidig kostplan til henne med litt færre kalorier som hun skulle følge frem til den dagen og hun tok målinger hver uke.

På torsdag forrige uke kom hun  til PT-time med et bredere smil enn vanlig. Bunaden passet perfekt! Den måtte til og md sys inn!! 😀  Siden første måling har Beate mistet blant annet 6,5 cm rundt midjen, 5 cm rundt hofta og 7 kg. Det er helt fantastisk og det viser at hardt arbeid lønner seg!

Det handler veldig mye om to ting når man skal oppnå noe. 1 = Å bestemme seg.  Har du bestemt deg så finner du ikke noen unnskyldninger som er gode nok for å sluntre unna. 2 = Du må ha målet klart foran deg. Det er når vi glemmer bort hva vi egentlig vil at vi gir etter for fristelser.

God mandag! 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *