GRILLING PÅ FITNESS-VIS

IMG_8504-001 IMG_8505-001

Grillsesongen er allerede i gang for flere, så da er det på sin plass med litt fitness-grilltips!
Jeg er ingen fan av å ha med matvarer som pølser og burgere i mitt daglige kosthold. Rett og slett fordi jeg foretrekker rent kjøtt fremfor halvfabrikata. Det betyr absolutt ikke at jeg dropper grilling !

Mine favoritter på grillen er; 
– hjemmelaget burger (oppskrift lengre nede)
– alt av rent kjøtt, gjerne med båtpoteter eller grilla grønnsaker
– laks eller kylling i folie med grønnsaker
– koteletter med salat
– grillspyd med svin, kylling og grønnsaker

IMG_8506-001

Denne burgeren er min spesialitet. Slik lager du den;
Kna opp en pakke karbonadedeig slik at den blir lett å jobbe med. Del den i to. Kutt opp fersk basilikum og fordel i de to «klumpene». Bland inn 3 ss salsa eller tacosaus og 1 ssoppsmuldret fetaost i hver. Form to burgere av kjøttet og krydre dem godt med Natvigskrydder og oregano. Legg i folie og stek ca 2-3 min på hver side. Voila!

IMG_8507-001 IMG_8508-001

Når jeg har salat som tilbehør er det godt å ha en litt fyldig en. For å få den mer mettende kan du ha i oppkuttet skinke, reker, blomkål, eple, gulrot og egg for eksempel. Bruk kreativiteten! Du trenger ikke sitte å drøvtygge på en kjedelig grønn salat 😉

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *