MOBILITY MONDAY #1

IMG_9137

Ny uke er i gang! Da passer det bra med litt mandags-mobilitet 😉
For en stund siden postet jeg et innlegg hvor jeg skrev at jeg hadde fått hjelp til å trene på olympiske løft og at jeg hadde fått noen tøyeøvelser for å øke mobiliteten i øvre del av rygg og skuldre. En av tingene jeg lærte skal jeg dele nå!

Du starter med å ligge på magen (bilde 1). Deretter hever du opp armer og bein så høyt du kan (bilde 2) også strekker du armene frem foran deg (bilde 3). Så trekker du armene tilbake og opp (bilde 2) før du senker både armer og bein tilbake til utgangspunktet. Bildene viser hvordan;

IMG_9133 IMG_9131 IMG_9132

Om du er lite mobil i brysryggen og skuldrene så vil dette kjennes svært godt! I tillegg er det tungt i korsryggen også. Denne øvelsen er også fin å bruke som en del av oppvarmingen til for eksempel olympiske løft. Er du varm i muskulaturen vil det være mye lettere å utføre øvelsene riktig.

Jeg tenkte å gjøre denne og de andre jeg har lært tre ganger i uken nå fremover. Forhåpentligvis vil det resultere i mye bedre bevegelighet enn jeg har pr.i dag! 😀

IMG_9140
Topp HER // Myk joggebukse HER (adlinks)

GOD MANDAG ! 😀

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *